Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Γυναίκα και περιττά κιλά.

Πολύς λόγος γίνεται για τα περιττά κιλά στην γυναίκα και μάλιστα όσο το καλοκαίρι πλησιάζει δυναμώνουν και οι εντάσεις γύρο από αυτό το θέμα.
Μοιράζονται υποσχέσεις από παντού για γρήγορο αποτέλεσμα, δίαιτες δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά και γενικά η όλη κατάσταση αγγίζει τα όρια της υστερίας.

Ατυχώς το αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο του ποσοστό είναι από ανύπαρκτο, έως εφήμερο.
Τα δε προβλήματα που αφήνει πίσω της η όλη αυτή  κατάσταση είναι ποικίλα.

ü  Σύνηθες φαινόμενο είναι τα κιλά που με τόσες θυσίες χάθηκαν, να επιστρέψουν πίσω και μάλιστα στο συν από τους πρώτους κιόλας μήνες του φθινοπώρου.

ü  Επόμενο αντικειμενικό πρόβλημα είναι η καταπίεση της στέρησης που έχει υποστεί η γυναίκα όλο αυτό το διάστημα, βλέποντας χωρίς να τολμά να αγγίξει τα διάφορα καλοκαιρινά εδέσματα να περνούν από μπροστά της.

ü  Ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται από την  εσωτερική και εξωτερική ψυχολογική πίεση που μπορεί να υποστεί μια γυναίκα, χωρίς ωστόσο να της δίνεται μια ξεκάθαρη λύση.

ü  Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στο ανεύθυνο φαινόμενο της ανταλλαγής δίαιτας από το ένα άτομο στο άλλο, χωρίς την στοιχειώδη γνώση της εξατομίκευσης που έχει ένας ειδικός.

ü  Τέλος το χειρότερο όλων είναι κάποια ανυπόστατα σκευάσματα που κυκλοφορούν ευρέως όπου με ένα μοναδικό λιποδιαλυτό παράγοντα υπόσχονται θαύματα μέχρι και την επιστροφή χρημάτων, όπου αυτό συνήθως δεν γίνεται.  Το δε χειρότερο είναι το σοκ συνήθως που προκαλούν στον οργανισμό, που  πραγματικά είναι τεράστιο και φορές επικίνδυνο.

Για να τα βάλουμε όμως από την αρχή και να ξεκαθαρίσουμε σε πρώτη φάση, τι είναι περιττά κιλά και τι παχυσαρκία.
    
I.        Περιττά κιλά.

Βάση του πίνακα σχέσης ύψους βάρους μπορούμε να βγάλουμε ένα αρχικό συμπέρασμα για το που βρισκόμαστε. Δεν είναι απόλυτα σωστό, όμως είναι η πρώτη ένδειξη για να κατατάξουμε τους εαυτούς μας.
  
II.        Παχυσαρκία.

Η παχυσαρκία συνήθως μας ακολουθεί από τα παιδικά μας χρόνια.

Είναι κληρονομική στις περισσότερες των περιπτώσεων και την διαπιστώνουμε εύκολα και από το μυο-σκελετικό του ατόμου.

Μετά από αυτή την διαπίστωση, διάγνωση και διαχωρισμό μπορούμε να θέσουμε τους ρεαλιστικούς μας στόχους. 

Αυτές οι γενικότητες του τύπου δέκα κιλά σε ένα μήνα, ακόμα και πέντε έμενα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο για να μην πω με τρομάζουν.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

1.   Έχουμε να κάνουμε με ένα ζωντανό οργανισμό που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να του διαταράξουμε την λειτουργία, πλην αυτής του μεταβολισμού.

2.   Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας σοβαρά την ηλικία, την εργασία και τις διατροφικές του συνήθειες έτσι ώστε πάνω σε αυτές να βασιστούμε.

3.   Πρέπει να λάβουμε επίσης υπ όψιν μας σοβαρά τον προαναφερόμενο διαχωρισμό. Αλλιώς αντιμετωπίζουμε τα περιττά κιλά που βάλαμε και το πόσα είναι αυτά και αλλιώς ένα παχύσαρκο επί δεκαετίες άτομο.

4.   Παράλληλα θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας ακόμα και στις περιπτώσεις των αρκετών περιττών κιλών, την χαλάρωση που θα μας προκύψει κυρίως στην κοιλία, τους γλουτούς και τους μηρούς.

5.   Τέλος σαν στόχο βάζουμε την επαναφορά του μεταβολισμού σε φυσιολογικά επίπεδα και την σταθεροποίηση αυτού, πράγμα που ναι μεν θα μας δίνει βήματα αργά ανά μήνα αν το θέλετε, αλλά που δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξανά κάνουμε προς τα πίσω και μάλιστα στο συν.

Συνοψίζοντας:

Λαμβάνοντας υπ όψιν μας όλα τα προαναφερόμενα μπορούμε εξατομικευμένα να κάνουμε μια προσπάθεια ουσίας και για μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις και βασικά χωρίς να αισθανόμαστε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, τόσο στο οικογενειακό μας περιβάλλον, όσο και στο κοινωνικό. 

Με την φύση σύμμαχο:

Βασική προϋπόθεση για εμένα είναι η εναρμόνιση, επιστροφή μας στην φύση.

Εκεί υπάρχει η μόνιμη λύση που μπορεί να μην εντυπωσιάζει τους ανυπόμονους, αλλά που θα μας ακολουθήσει για πάντα.

Πέρα λοιπόν της ειδικής, ξεχωριστής για την κάθε μια σας μικρής προσπάθειας στο να αποφευχθούν συνδυασμοί τροφών που δημιουργούν κορεσμένα λιπαρά ( Συσσώρευση λίπους ) εντάσσουμε και τα βότανα εκείνα που θα μας διατηρήσουν σε φόρμα.

1ος Στόχος:

Να επαναφέρουμε τον οργανισμό μας στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Αυτό θα το πετύχουμε με την Spiroulina  που θα επαναφέρει την φυσιολογική και ισορροπημένη απορρόφηση όλων των ουσιών από το λεπτό και παχύ έντερο.

Με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano όπου θα επαναφέρει την σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα και θα ισχυροποιήσει της άμυνες του οργανισμού πέρα της δυναμικής αποτοξίνωσης που θα μας προσφέρει. 
( Ως γνωστό το αίμα με τα τριχοειδή του αγγεία, από την μια οξυγονώνει και θρέφει τα κύτταρα και από την άλλη αποβάλει από το σώμα όλες εκείνες τις βλαβερές ουσίες που δημιουργούν οιδήματα, συσσώρευση λίπους, τοξίνες κ.α. )

2ος Στόχος:

Τέλος την ταχύτερη απώλεια κιλών με το Myco Veggie θα μπορέσουμε να μειώσουμε τις ποσότητες τροφής κατά το δυνατών, χωρίς να εξασθενίσουμε σώμα και οργανισμό με κύριο το ΚΝΣ.

Επίλογος:

Τρόπος υπάρχει και μάλιστα φυσικός.
Αξιολόγηση  χρειάζεται και απόφαση.
·         Το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano υπάρχει σε κάψουλες, σκόνη και σε ροφήματα προκειμένου να μην διαταραχτούν καθημερινές σας συνήθειες. ( Καφές, τσάι κτλ )

·         Η Spiroulina σε ταμπλέτες και μπάρες δημητριακών.

·         Το Myco Veggie σε σκόνη που την προσθέτουμε σε νερό, χυμό, γιαούρτι σαλάτες κτλ

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.


Για περσότερες πληροφορίες ή παραγγελία των προϊόντων πατήστε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα