Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Λαμπερά μαλλιά, εικόνα υγείας.

Μια δεύτερη εικόνα της καλής υγείας του ανθρώπου, είναι και τα μαλλιά του.

Ατυχώς είναι αυτά που ταλαιπωρεί κύρια ο σύγχρονος άνθρωπος λες και από πείσμα, προκειμένου να τα καταστρέψει.

Αυτό συμβαίνει τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.
Συχνές βαφές με συνθετικές χρώματα με αμμωνία, στερεωτικά ζελέ, λακ με προωθητικά αέρια, καθημερινό μπιστολάκι, τώρα τελευταία και ειδικά θερμαντικά μηχανήματα που τα κάνουν σπαστά, ή τα ισιώνουν.

Όλα αυτά εν μέσω πολυάριθμων χημείων προϊόντων, σαμπουάν που τα ισιώνουν, τα κατσαρώνουν, τα συντηρήσουν από το βάψιμο κτλ.

Το ευτύχημα είναι ότι η φύση λες και το ήξερε τους έδωσε τεράστια αντοχή, και τα εξόπλισε με μηχανισμούς τέτοιους που συνήθως, όχι πάντα, μπορούν έως κάποιου σημείου και ανταπεξέρχονται στο καθημερινό βασάνισμα που τους κάνουμε.

Ποια είναι όμως τα ουσιαστικά προβλήματα που αποκτούμε με όλα αυτά:

  1. Όλα τα χημεία βελτιωτικά κατά την γνώμη μας ( Στερεωτικά, ζελέ κτλ ) σε ένα μεγάλο ποσοστό απορροφούνται από το δέρμα και μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος.
  2. Έχει αποδεδειχθεί ότι πολλά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον ( Αλουμίνιο, αμμωνία, κτλ ) είναι και επικίνδυνα τοξικά με χειροπιαστό παράδειγμα ότι στις ενδείξεις τους ( Κύρια σε βαφές ) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή της γαλουχίας απαγορεύονται.
  3. Όπως και το δέρμα έτσι και η τρίχα επιβάλλεται να είναι καθαρή και ελεύθερη. ( Να αναπνέει ) Τα πολλά στερεωτικά δημιουργούν για δέρμα και τρίχα μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.
  4. Το συχνό στέγνωμα των μαλλιών με το μπιστολάκι τους αφαιρεί την απαιτούμενη υγρασία, με αποτέλεσμα να θαμπώνουν και να δημιουργείται η ψαλίδα.
  5. Τέλος, στο δέρμα τις κεφαλής υπάρχουν και οι θύλακες ( Ριζες ) της τρίχας. Με όλες αυτές τις διαδικασίες ( καλλωπισμού ) εξασθενούν και δεν παράγουν τα συστατικά ανάπτυξης της τρίχας και αναδόμησης της. Έτσι στο βάθος του χρόνου διαπιστώνουμε αλλοίωση του όγκου της τρίχας, επιβράδυνση στην ανάπτυξη της έως και πτώση.
Η ξηροδερμία, η ακμή, ο κνησμός και η αλλεργίες είναι από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις παθήσεων του δέρματος της κεφαλής.

Διατηρήστε τα μαλλιά σας λαμπερά.

  • Επιλέξτε φυσικά σαμπουάν αξιόπιστων εταιριών.
  • Μην τα στεγνώνετε κάθε φορά με το μπιστολάκι και αν αυτό είναι αδύνατο έχετε την μεσαία σκάλα θερμότητας και από μακριά.
  • Συμβιβαστείτε με την μορφή τους και μην πειραματίζεστε προκειμένου να την αλλάξετε.
  • Ένα καλό, απλό κούρεμα που σας ταιριάζει είναι ιδανικό.

Φυσική προστασία DXN Pharmaceuticals.

Η DXN Pharmaceuticals έχει δημιουργήσει το ιδανικό σαμπουάν με Ganoderma Lucidum ή Reshi Gano που θα επαναφέρει στην τρίχα την λαμπρότητα και αντοχή της πρώτης σας νιότης.

Παράλληλα θα σας απαλλάξει από την ξηροδερμία, τον κνησμό την ακμή και κύρια την τριχόπτωση.

 Το σαμπουάν DXN Ganozhi σε συνδυασμό και με κάψουλες με το Ganoderma Lucidum ή Reshi Gano θα επαναφέρει τα ποθητά αποτελέσματα γρηγορότερα.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα