Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

τροφές που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου διάθεση

Το μυστικό για ανεβασμένη λίμπιντο βρίσκεται στις πιο νόστιμες τροφές…

Η καθημερινή πίεση, το στρες, τα οικονομικά προβλήματα, η δουλειά είναι μερικοί από τους παράγοντες που ρίχνουν τη σεξουαλική μας διάθεση.
Δεν είναι τόσο δύσκολο να… ξαναβρείς τις ορμές σου! Δοκίμασε μερικές από τις παρακάτω τροφές, πριν συναντήσεις το σύντροφο σου για σούπερ επιδώσεις στο κρεβάτι:



1 Μπανάνα:

Το κάλιο που περιέχει η μπανάνα προστατεύει την καρδιά και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος, που συνδέεται άμεσα και με τη σεξουαλική διάθεση.


 

2 Σολομός:

Τα υγιεινά Ω-3 λιπαρά που περιέχει προστατεύουν τις αρτηρίες, αποτρέποντας την απόφραξή τους.


3 Καυτερά φαγητά :

Τα καυτερά φαγητά κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία του σώματος να διαστέλλονται. Έτσι, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στα… επίμαχα σημεία.

4 Κεράσια:

Βοηθούν και αυτά στην πρόληψη από τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες, άρα κατ επέκταση και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.


5 Αυγά:

Μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που θα τονώσει οιστρογόνα για εσένα και τεστοστερόνη για τον αγαπημένο σου! Τα αυγά είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη. Καταναλώστε ημερησίως ένα αυγό, το οποίο είναι ικανό να παράγει επαρκείς ποσότητες τόσο σε τεστοστερόνη όσο και σε οιστρογόνα.

 

πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα