Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Επαναπροσδιορίζω επειγόντως τον μεταβολισμό μου !


Βομβαρδισμός για δίαιτες, για απώλεια κιλών, για ειδικές τροφές και δεκάδες τρόπους για να αλλάξετε τον μεταβολισμό σας και μάλιστα όλα αυτά τα επιθυμητά, μέσα σε λίγες μέρες για να μην πω ώρες ως δια μαγείας.

Άραγε τι να συμβαίνει ?
Υπάρχουν τροφές που μας αδυνατίζουν ?
Η απάντηση είναι όχι.

Υπάρχουν όμως κάποιες, που σε συνδυασμό με μια ευρύτερη αλλαγή τρόπου ζωής, μπορούν να κρατήσουν ψηλά τον βασικό μας μεταβολισμό και να μας βοηθούν να μην παίρνουμε βάρος ή να χάνουμε πιο εύκολα.

Ας τα δούμε όμως όλα βήμα προς βήμα:

     
  I.            Ασκηθείτε σωστά και συστηματικά. Καθημερινά ένας συνδυασμός αερόβιας και ήπιας άσκησης είναι απαραίτητος.

    II.            Η σταδιακή και σε βάθος εβδομάδων μείωσης των θερμίδων είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος για να μπει ο οργανισμός σε διαδικασία απώλειας βάρους. Οι απότομες μειώσεις μόνο κακό μπορούν να σας προκαλέσουν τόσο στο νευρικό σύστημα, όσο και στο ανοσοποιητικό.

 III.            Μην ακολουθήσετε ποτέ δίαιτες που υπόσχονται ότι θα χάσατε πάνω από 3 με 5 κιλά τον μήνα. Σε αυτές εκτός του ότι τις περισσότερες φορές είναι αναποτελεσματικές και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σας, το συνηθέστερο είναι τα κιλά να σας επιστρέφουν επί 2 μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

 IV.            Να έχετε πολλά μικρά γεύματα την ημέρα. Σχεδόν κάθε τέσσερις ώρας πέρα των κυρίως γευμάτων. Ένα φρούτο εποχής, ή μια μπάρα δημητριακών είναι ιδανική.

   
V.            Συμμαχήστε με το νερό και το μπουκαλάκι σας σε κάθε σας κίνηση. Πίνεται καφέ μόνο με Ganoderma Lucidum και πράσινο τσάι.

 VI.            Συμμαχήστε με τα καυτερά μπαχαρικά και λαχανικά ( Πιπεριές ) στο φαγητό σας. Ιδανικό το κόκκινο καυτερό πιπέρι και το μπούκοβο.

VII.            Λαχανικά και χορταρικά εποχής όπως πιπεριές, λάχανο, σπανάκι, μπρόκολο, κουνουπίδι, κολοκύθια,  ντομάτες ( Στην εποχή τους ) και αγγούρια να είναι η βάση των κυρίως γευμάτων σας.

VIII.            Περιορίστε την κατανάλωση κρέατος και αντικαταστήσετε με μανιτάρια, όσπρια και Ελληνικά  ψάρια.

 IX.            Καταργήστε εντελώς τα ανθρακούχα αναψυκτικά και σε περιπτώσεις δυσπεψίας αντικαταστήστε τα με σόδα φαγητού.

    X.            Μην ασχοληθείτε καν με τεχνητούς λιποδιαλύτες που κυκλοφορούν γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος σοβαρών παρενεργειών.

Την όλη προσπάθεια μας στο να αποτρέψουμε το σώμα  μας να φορτωθεί περιττά κιλά μπορεί σήμερα να βοηθήσουν κλινικά αποδεδειγμένα ιάματα που στόχο έχουν την διατήρηση του μεταβολισμού σε σωστά επίπεδα και την διαρκή αποτοξίνωση του οργανισμού.

Ιάματα επιλογής κατά την άποψη και κλινική μου έμπειρα εκτός από το Ganoderma Lucidum, το Cordyceps & Spirulina είναι και το Myco Veggie.

Πρόκειται για ένα μείγμα βοτάνων, φρούτων, λαχανικών και μπαχαρικών που ακόμα και μόνο του μπορεί να προσφέρει σε σώμα και οργανισμό αυτό που καθημερινά χιάζονται, αφήνοντας σε εμάς την ελευθερία προσαρμογής των γευμάτων και της σωματικής άσκησης.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα