Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η μαστίχα Χίου τονώνει τη σεξουαλικότητα

Οι άγνωστες ευεργετικές ιδιότητες της γνωστής μαστίχας Χίου. Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πανέμορφης Χίου αλλά και τη βασικότερη πηγή ευημερίας του νησιού.

Πρόσφατα ευρήματα ακαδημαϊκών ερευνών έκαναν γνωστή ανά τον κόσμο τη δράση της μαστίχας και πλέον μεγάλες ξένες εταιρείες αποφασίζουν να επιδείξουν επενδυτικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο προϊόν.



Η μαστίχα βελτιώνει τη στοματική υγιεινή, έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζει από συμπτώματα στομαχικών διαταραχών, ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και στη νόσο του Κρον και χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε αλοιφές για εγκαύματα και δερματικές παθήσεις.



Η μαστίχα Χίου θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά τονωτικά της ανδρικής σεξουαλικότητας αλλά και της λειτουργίας του προστάτη, καθώς έχει τη φήμη του «φυσικού Viagra».
Αυτό συμβαίνει επειδή η μαστίχα λειτουργεί ως φυσικό υποκατάστατο του ψευδαργύρου που είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του προστάτη.
 
 





πηγή: faysbook.gr Γράφτηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα