Επιστημονική ομάδα του Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, ένα από τα κορυφαία και πιο αξιόπιστα αντικαρκινικά ερευνητικά κέντρα του κόσμου, μελέτησε τις διατροφικές συνήθειες της φυλής Χούνζα του Πακιστάν, οι οποίοι είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά εμφάνισης καρκίνου.
Αυτό που βρήκαν οι ερευνητές ήταν ότι η συγκεκριμένη φυλή κατανάλωσε σε μεγάλες ποσότητες βερίκοκα μαζί με το πικρό εσωτερικό τμήμα των κουκουτσιών τους.
Σύμφωνα λοιπόν με τα εργαστηριακά πειράματα, τα κουκούτσια των βερίκοκων περιέχουν βιταμίνη Β17, μία ισχυρή ουσία με μεγάλη αντικαρκινική δράση.
Οι έρευνες στα πειραματόζωα έδειξαν ότι η κατανάλωση των κουκουτσιών, βελτιώνει την υγεία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνει τον καρκίνο, ενώ εμποδίζει τις μεταστάσεις και την ανάπτυξη όγκων.
Οι έρευνες στα πειραματόζωα έδειξαν ότι η κατανάλωση των κουκουτσιών, βελτιώνει την υγεία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνει τον καρκίνο, ενώ εμποδίζει τις μεταστάσεις και την ανάπτυξη όγκων.
πηγή: faysbook.gr Γράφτηκε από τον myfit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου