Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ασπίδα για την καρδιά η ελληνική διατροφή

Γιατί οι Έλληνες της Αυστραλίας θα πρέπει
να επιμείνουν στο να
τρώνε Ελληνικά

Η ελληνική διατροφή αποτελεί «ασπίδα» για την καρδιά και για αυτό, οι Έλληνες της Αυστραλίας θα πρέπει να επιμείνουν στο να τρώνε ελληνικά.


 
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας Ελλάδας, Στέφανος Φούσας, μιλώντας σε ομογενείς από την Ήπειρο.

Τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Καρδιολογίας που διεξάγεται στη Μελβούρνη είναι οι Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Καλλικάζαρος, συντονιστής- διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και ο Ιωάννης Κανακάκης, επεµβατικός καρδιολόγος, διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Καρδιολογίας, όπου οι τέσσερις καρδιολόγοι θα παρουσιάσουν επιστημονικές εργασίες τους, ολοκληρώνεται αύριο στη Μελβούρνη, ενώ οι Έλληνες γιατροί θα επισκεφθούν και νοσοκομεία της πόλης.




Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα