Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ποια είναι τα πιο αφροδισιακά φαγητά;


Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται για τις τροφές που βοηθούν την επιθυμία μας για SEX !
Που όμως κρύβεται η αλήθεια
και που είναι μύθος ?
Ας το γνωρίσουμε καλύτερα το θέμα με επιστημονικότερο υπόβαθρο και τεκμηρίωση.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι'  αυτό μάθε ποια 6 τρόφιμα ή ροφήματα αυξάνουν την ερωτική σου διάθεση:

Σοκολάτα

Το ότι η σοκολάτα μας βοηθάει να φτιάξουμε την ερωτική μας διάθεση δεν είναι κάτι το καινούριο καθώς όλοι λίγο, πολύ το έχουμε ξανακούσει ή ξαναδιαβάσει σε κάποιο άρθρο.  

Στην πραγματικότητα η σοκολάτα δεν μας διεγείρει απλά δημιουργεί στον εγκέφαλο μια αίσθηση ευφορίας, ενεργοποιεί  τη σεροτονίνη και απελευθερώνει ενδορφίνες που βοηθούν τα μέγιστα στην αύξηση της λίμπιντό μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταναλώσετε (ελεγχόμενα μην ξεφύγουμε κιόλας) ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας (κυρίως μαύρης) και να το συνοδεύσετε με μια κούπα ζεστό τσάι.

 

Καφές

Κι όμως ο καφές έχει ορισμένες ικανότητες που μπορούν να σας «ανάψουν».

Μια μελέτη που έγινε από το Southwestern University  ανακάλυψε πως μερικές γουλιές καφέ μπορούν να διεγείρουν το τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την διέγερση και να προκαλέσει αυξημένη επιθυμία για σεξ.

Προσοχή όμως γιατί ο καφές δεν πρέπει να καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες ώστε να μην υπάρχει διαταραχή του ύπνου που κατά συνέπεια θα βλάψει και την σεξουαλική σας ζωή.

Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να μην πίνετε καφέ μετά τις 2 το μεσημέρι.

 

Αυγά

Ίσως να μην το έχετε ακούσει ποτέ αλλά τα αυγά μπορούν με τον τρόπο τους να βελτιώσουν την σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού.

Αυτό γιατί περιέχουν την L- αργινίνη, ένα αμινοξύ που έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στην θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. 

Γι αυτό καλό είναι να καταναλωθούν με ένα υγιεινό μαγείρεμα και το βράδυ αντί μόνο ως πρωινό.

 

Ροδάκινα

Το όμορφο χρώμα, η μυρωδιά και η εξαιρετική γεύση δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα που έχει το ροδάκινο στην φαρέτρα με τα όπλα του.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C που έχει είναι ένα αποδεδειγμένο φάρμακο για την γονιμότητα του καλού σας αλλά και τη δική σας.

Μάλιστα τα κατεψυγμένα ροδάκινα εμφανίζουν περισσότερη βιταμίνη C.

Έτσι μόλις έρθει το καλοκαίρι προμηθευτείτε τα και τοποθετήστε μερικά στο ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα…

 

Μοσχαρίσια μπριζόλα

Εκτός από πολύ γευστική η μοσχαρίσια μπριζόλα είναι και πολύ «σέξι» καθώς περιέχει φορτία ψευδαργύρου και σιδήρου καθώς και άφθονες πρωτεΐνες και βιταμίνη B.

Είναι ένα γεύμα που μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας χωρίς να σας στερήσει την απόλαυση.

Αν θέλετε να είναι ακόμα πιο υγιεινή προτιμήστε να την συνοδεύσετε με μια πράσινη σαλάτα και αποφύγετε τις τηγανητές πατάτες…

 

Καρπούζι

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή που το διαβάζεται νοσταλγείτε το καλοκαίρι αλλά κάντε λίγη υπομονή γιατί πλησιάζει!

Μόλις λοιπόν αρχίζει να εμφανίζεται στην αγορά το καρπούζι σκεφτείτε πως εκτός από την γεύση που θα απολαύσετε θα ευεργετηθείτε και στην σεξουαλική σας ζωή. Αυτό γιατί το καρπούζι περιέχει ένα αμινοξύ που ονομάζεται κιτρουλίνη και το οποίο οργανισμός μας χρειάζεται για να αντλήσει ένα άλλο αμινοξύ την αργινίνη, η οποία βοηθάει στην υγεία της καρδιάς μας.

Έτσι στους άντρες αυτό μεταφράζεται ως καλύτερη στύση και στην γυναίκες συνδέεται με την αυξημένη λίμπιντο!

πηγή:faysbook.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα