Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πέντε μυστικά που δεν γνωρίζεις για τον οργασμό!


Μάθε τα πάντα
για να φτάσεις ευκολότερα στην κορύφωση!
Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου κάθε μας γνώση γύρω από τον οργασμό για να απολαύσεις στο έπακρον αυτή τη βραδιά…

1.   Η εγγυημένη στάση για να έρθεις σε οργασμό:
Το σεξ στα τέσσερα όσο κι αν μη το συμπαθείς ανήκει στην κατηγορία των στάσεων που ωφελούν στην επίτευξη οργασμού και μεγαλώνουν τις πιθανότητες να βρει ο παρτενέρ σου το σημείο G σου.


2.   Χόρεψε στο… κρεβάτι για να φτάσεις στην κορύφωση:
Φρόντισε να δίνεις κίνηση στη λεκάνη σου, κουνώντας τη ρυθμικά πάνω-κάτω, για να βοηθήσεις το σώμα σου να έρθει σε οργασμό.

Μην αφήνεις το σύντροφό σου να κάνει εκείνος τα πάντα στο κρεβάτι, γιατί έτσι είναι πιο πιθανό να μην το απολαύσεις στο 100%.


3.   Υπάρχουν και οι γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν στον οργασμό:
Ένα ποσοστό 10-15% των γυναικών στον πλανήτη είναι όντως ανοργασμικό, με την μη ολοκλήρωση να έχει να κάνει σε φυσιολογικά αίτια κι όχι ψυχολογικά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν δεν μπορείς να κορυφώσεις είσαι σε αυτή την κατηγορία… Ίσως στην περίπτωσή σου θέλει λίγο «ψάξιμο» παραπάνω!


4.   Όσο μεγαλώνεις, τόσο καλύτερος γίνεται ο οργασμός σου:
Σύμφωνα με έρευνα του The American Journal of Medicine, οι γυναίκες ηλικίας 80-99 δηλώνουν περισσότερο ευχαριστημένες στη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με νεότερες!!

Οι γυναίκες που ωριμάζουν, εξοικειώνονται με το σώμα και τα σεξουαλικά τους θέλω και έτσι φτάνουν ευκολότερα στην κορύφωση.


5.   Έχεις σχέση; Τόσο περισσότεροι θα είναι οι οργασμοί σου:
Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες που είναι σε σχέση έρχονται πιο συχνά σε οργασμό απ’ ότι εκείνες που επιλέγουν τα one night stand.

πηγή: faysbook.gr

 

. . . . και επειδή τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας έχουν δικαίωμα στην απόλαυση του σεξ, τονώστε κάθετα την libido σας με τον φυσικότερο τρόπο που κλινικά έχει αποδεδειχθεί.

Cordyceps & Cordypine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα