Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Έλαιο ARGAN:

εσύ ακόμη να το εμπιστευτείς;
Κάνει θαύματα!

Ένας πολύτιμος σύμμαχος ομορφιά
 
Το έλαιο από το δέντρο αργκάν ή αλλιώς Δέντρο της Ζωής, όπως είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια στο Μαρόκο, θεωρείται ένα από τα πιο ωφέλιμα έλαια για το δέρμα και τα μαλλιά στον πλανήτη και γι' αυτό το λόγο προστατεύεται από την UNESCO.
Το «θαυματουργό» αυτό έλαιο από τους καρπούς του δέντρου αργκάν, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά στοιχεία που προστατεύουν, θρέφουν και επανορθώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Το έλαιο αργκάν θεωρείται αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης των ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης, χαρίζει πιο ελαστική επιδερμίδα, μειώνει τις ραγάδες, τρέφει την τρίχα, επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά και μειώνει το φριζάρισμα.
Έλαιο αργκάν μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.


Βιολογικό Έλαιο Αργκάν: Ένα Μυστικό ομορφιάς που χρονολείται πάνω από 3.500 χρόνια

Το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν εξάγεται από τη σύνθλιψη των καρπών του δέντρου Αργκάν (Argania Spinosa), τοπικά γνωστό ως το Δέντρο της Ζωής, καθώς καθιστά δυνατή τη ζωή για πολλά πλάσματα στην ημιάνυδρη έρημο του νότιου Μαρόκου.

Το Μαροκινό Βιολογικό Έλαιο Αργκάν είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και απαραίτητων λιπαρών οξέων.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν αναδομεί την επιδερμίδα, καθυστερώντας την κυτταρική γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Εμποδίζει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, όπως οι ρυτίδες και το πόδι της χήνας.

Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμο στην ενυδάτωση και επαναφορά της επιδερμίδας σε περιπτώσεις ραγάδων μετά την εγκυμοσύνη και γενικότερα σε ραγάδες που προκαλούνται από αυξομείωση του βάρους, ενώ δρα ενυδατικά για τα μαλλιά, προσφέροντας λείανση της τρίχας και εμποδίζοντας το φριζάρισμα.

Ενυδατική και επανορθωτική σειρά με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες για κανονικές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες

Το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν παρουσιάζει σημαντικές καλλυντικές χρήσεις και το προτιμούν πολλοί διάσημοι αισθητικοί για τις ενυδατικές, αντιγηραντικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν αναδομεί την επιδερμίδα, επιτρέποντας τη διαπερατότητα του δέρματος, καθυστερώντας την κυτταρική γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Επιδρά δυναμωτικά στα μαλλιά και στο δέρμα.

Εμποδίζει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, όπως οι ρυτίδες και το πόδι της χήνας. Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμο για τη γρήγορη θεραπεία των εγκαυμάτων ή άλλων φλεγμονών στο δέρμα.

Είναι επίσης χρήσιμο στην εξουδετέρωση των ραγάδων μετά την εγκυμοσύνη.

Είναι επίσης χρήσιμο για την απαλλαγή από την πιτυρίδα, ενώ προστατεύει τον οργανισμό από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα