Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Θερίζουν AIDS και Ηπατίτιδα C

Ισχυρό ανοσοποιητικό, απαραίτητο από κάθε άλλη εποχή επιτάσσει η σημερινή μας εποχή.

Είναι το πρώτο βήμα και μετά ασφαλώς ακολουθεί η σχολαστική προσοχή στα πάντα.
 
Οι νέες μολύνσεις με τον ιό HIV ανάμεσα στους χρήστες ενέσιμων ναρκωτικών, αυξήθηκαν στην Ελλάδα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, κατάσταση η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη Ρουμανία.

Προβληματισμό, ανησυχία, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για το «τοπίο» των ναρκωτικών στην Ευρώπη, προκαλεί η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα ναρκωτικά, που ανακοινώθηκε σήμερα στη Λισαβόνα.

Οι νέες μολύνσεις με τον ιό HIV ανάμεσα στους χρήστες ενέσιμων ναρκωτικών, αυξήθηκαν στην Ελλάδα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, κατάσταση η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη Ρουμανία, όπως προκύπτει από τη νέα έκθεση. Παράλληλα, εκτιμάται ότι και οι μολύνσεις απο Ηπατίτιδα C είναι ιδιαίτερα αυξημένες ανάμεσα στους χρήστες και αποτελεί, πλέον, ένα σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για το σύνολο της Ευρώπης.

Η ηπατίτιδα C, η οποία μεταδίδεται μέσω της κοινής χρήσης βελόνων, συριγγών και άλλων συνέργων, όπως προκύπτει από τα εθνικά δείγματα, έχει μολύνει ποσοστό 18% έως 80% των χρηστών, οι οποίοι δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια. Γνωστή και ως «σιωπηλή επιδημία» η ηπατίτιδα C μπορεί να μη διαγνωσθεί για μεγάλο διάστημα, ενώ πολλοί από τους πάσχοντες εμφανίζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα για 20 χρόνια ή περισσότερο.

Θετικό είναι το γεγονός ότι οι αρνητικές επιπτώσεις της ενδοφλέβιας χρήσης στη δημόσια υγεία κινητοποίησαν τους αρμόδιους, και παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις περικοπές, οι χαράσσοντες πολιτική έλαβαν άμεσα μέτρα για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από την ενδοφλέβια χρήση και λειτούργησαν νέες μονάδες χορήγησης υποκαταστάτων.

Πηγή: Έθνος

Το σχόλιο μας:

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται έτσι απλά όπως αναφέρεται στο άρθρο του Έθνους. Από την ηπατίτιδα C & τον ιό HIV δεν κινδυνεύουν μόνο οι εξαρτημένοι ουσιών, αλλά και όλοι εμείς που μπορεί να έχουμε χωρίς να το ξέρουμε από σεξουαλική επαφή με πάσχοντα,  μέχρι και το να χρησιμοποιήσουμε ένα κοινόχρηστο αντικείμενο ( Ποτήρι, πιρούνι, κουτάλι κτλ )  έχοντας κάποια ανοικτή πληγή στο στόμα από χαλασμένο δόντι.

Για παράδειγμα θα αναφέρω κάτι που μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα από εμάς από άγνοια.

Βρήκαμε ένα χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο ή χαρτοπετσέτα, σε ένα παγκάκι και το πιάνουμε να το πετάξουμε σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων.

Παράλληλα έχουμε μια πληγή από ένα κόψιμο στο χέρι μας, ή μια παρανυχίδα που έχει ματώσει.

Αυτό και μόνο μπορεί να σταθεί ικανό να νοσήσουμε σε ένα συνδυασμό αδύνατου ανοσοποιητικού γιατί έτυχε εκείνο το χρονικό διάστημα να βρισκόμαστε σε ανάρρωση από μια ίωση, ή βρισκόμαστε σε αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσουμε περιττά κιλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπών στα πάντα και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano, Spirulina, Schisadra, Goji berry, Cordypine, κ.α.
Είναι τα μόνα που θα διατηρήσουν για πάντα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό καθιστώντας το ικανό να ανταπεξέλθει και σε τέτοιου είδους κινδύνους.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα