Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

λόγοι για να πίνεις καφέ πριν το γυμναστήριο

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι ένα από τα καλύτερα ροφήματα που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στον οργανισμό πριν την προπόνηση βρίσκεται σε αφθονία στο ντουλάπι σου; Ο λόγος για τον κοινό καφέ που όλοι ξέρουμε. Κατά προτίμηση εσπρέσο ή ελληνικό και εννοείται απαλλαγμένο από ζάχαρη , γάλα ή κρέμα. Διάφορες πρόσφατες έρευνες αναφέρουν 5 λόγους για να πίνεις ένα ποτήρι καφέ πριν την άθληση.

1. Επιταχύνει την απώλεια λίπους
Ο καφές αυξάνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη και βοηθά τα κύτταρα του οργανισμού να κάψουν περισσότερο λίπος για την παραγωγή ενέργειας.

2. Αυξάνει την επίδοση Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση καφέ πριν την προπόνηση λειτουργεί σαν καύσιμο στον οργανισμό αυξάνοντας την επίδοση, την ποιότητα και το χρόνο άθλησης.
 
3. Βελτιώνει τη συγκέντρωση Ο καφές αυξάνει την πνευματική διαύγεια, βελτιώνει τη συγκέντρωση και σε κάνει πιο παραγωγικό και αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.


4. Μειώνει τους πόνους των μυών Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις αναφέρουν ότι η κατανάλωση προϊόντων με καφεΐνη πριν την προπόνηση προλαμβάνει τους πόνους των μυών, αυξάνει την αντοχή του αθλητή και τη διάρκεια της προπόνησης.


5. Προλαμβάνει τις ασθένειες. Ο καφές περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό. Επίσης σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Critical Reviews in Food Science and Nutrition, η κατανάλωση καφέ προλαμβάνει το διαβήτη, τη νόσο του Parkinson, το Alzheimer και διάφορες μορφές καρκίνου.

πηγή: faysbook.gr

Θα θεωρηθεί περιττό, αλλά εγώ απλά θα το αναφέρω.
Τα όσα σημαντικά προαναφέρονται για τον καφέ, πολλαπλασιάστε
τα τουλάχιστον επί 4 με μια απλή σας κίνηση.
Πίνοντας καφέ με Γανοδερμα.



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ  http://biop.dxnnet.com/blog
Για προσφορές & τιμές προϊόντων πατήστε ΕΔΩ http://biop.dxnnet.com/products

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα