Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γιατί δεν μπορείς να χάσεις βάρος;

Δες τα λάθη που μπορεί να κάνεις όταν γυμνάζεσαι..

Αν προσπαθείς να χάσεις βάρος κάνοντας γυμναστική και παρόλα αυτά βλέπεις τη ζυγαριά σου να μην κατεβαίνει τότε σίγουρα κάτι κάνεις λάθος.
 
Διάβασε παρακάτω τι μπορεί να είναι αυτό..

Παραλείπεις το πρωινό
Πολλές γυναίκες παραλείπουν το πρωινό πριν την πρωινή γυμναστική τους προκειμένου να γλιτώσουν θερμίδες.

Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις καθώς το πρωινό θα δώσει ώθηση στο μεταβολισμό σου και ενέργεια για να τα καταφέρεις στη δύσκολη προπόνηση που έχεις επιλέξει να κάνεις.

Χωρίς τα κατάλληλα καύσιμα θα καταλήξεις με πονοκέφαλο και ζαλάδα ενώ είναι πολύ πιθανό να μην πιέσεις πολύ τον εαυτό σου να γυμναστεί σκληρά καθώς δε θα έχεις τη δύναμη.

Φαγητό μετά την προπόνηση
Μόλις τελείωσες μία πολύ δύσκολη προπόνηση και έκαψες και πολλές θερμίδες και τώρα είσαι έτοιμη να φας ένα σνακ για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Προσπάθησε να μην το παρακάνεις σκεπτόμενη ότι έχασες πολλές θερμίδες με την προπόνησή σου.

Πηγαίνεις κατευθείαν για βάρη
Μπορεί τα βάρη να είναι σημαντικά για να κάψεις θερμίδες αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις και αερόβια γυμναστική για να μειώσεις το λίπος του σώματός σου και να αποκαλύψεις τους γυμνασμένους μύες που κρύβονται από κάτω.

Συνέχισε να κάνεις βάρη αλλά φρόντισε να κάνεις και λίγο διάδρομο, σκοινάκι, ζούμπα και όλα αυτά που σε κάνουν να λαχανιάζεις.

Σου αρέσει να περπατάς
Το να κάνεις μία ωραία βόλτα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανέβει η διάθεσή σου και να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματός σου αλλά παρόλα αυτά το περπάτημα δε σε βοηθάει να κάψεις πολλές θερμίδες. Αν το να χάσεις βάρος είναι ο στόχος σου πρέπει να προπονείσαι τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα και μάλιστα κάνοντας ασκήσεις που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα και σε ιδρώνουν περισσότερο.

Το τρέξιμο, το jogging, η ορειβασία, το ποδήλατο, το σκοινάκι, η κολύμβηση ή μία ώρα αερόμπικ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ιδρώσεις πολύ.

Σταματάς συχνά
Επιβράβευσε τον εαυτό σου για τις δύο συνεχόμενες μέρες που προπονήθηκες αλλά αυτό δε σημαίνει πως έκανες το χρέος σου για όλη την εβδομάδα.

Το να μη γυμνάζεσαι συχνά είναι ένας από τους λόγους που δε βλέπεις αποτελέσματα στη ζυγαριά σου.

Αν θέλεις να χάσεις πρέπει να γυμνάζεσαι 5 φορές την εβδομάδα και να ξεκουράζεσαι τα Σαββατοκύριακα.

 

Γράφτηκε από Αμαλία Βάγια πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα