Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το μυστικό που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό

 
Αν έχεις βαρεθεί να κάνεις δίαιτες που σου στερούν σχεδόν τα πάντα, τότε πρέπει να διαβάσεις το παρακάτω..
Υπάρχει ένας κανόνας που είναι ο αγαπημένος των μεγαλύτερων και διασημότερων personal trainer και διατροφολόγων στον κόσμο.
 
Ποιο είναι το μυστικό;
Δεν παίζει ρόλο πάντα το τι τρως, αλλά το πότε το τρως.
Μία φράση πρέπει να θυμάσαι όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος και αυτή είναι η εξής: “Τρώγε σαν βασιλιάς το πρωί, σαν πρίγκιπας το μεσημέρι και σαν φτωχός το βράδυ”.
Γιατί;
Επειδή δεν θα έχεις μόνο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου να κάψεις το πλούσιο πρωινό σου στη διάρκεια της ημέρας, αλλά επίσης, με το να αφήνεις τον εαυτό σου να λιμοκτονεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σε οδηγήσει σε κακές επιλογές τη νύχτα.

 
Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων που δεν μπορούν να χάσουν βάρος είναι ότι δεν τρώνε πρωινό ή δεν τρώνε σχεδόν τίποτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα, όταν έρχεται το βράδυ, να πεινάνε σαν τρελοί και να τρώνε τα πάντα.

Δεν μπορείς να νικήσεις τη Μητέρα Φύση.

Έτσι, μην προσπαθείς να παίζεις παιχνιδάκια με αυτήν.
Αν θέλεις να κάνεις κάποια διατροφική παρασπονδία καλό είναι να την κάνεις όσο πιο νωρίς γίνεται μέσα στη μέρα σου.
Οι περισσότεροι διατροφολόγοι συστήνουν στους πελάτες τους να μην τρώνε υδατάνθρακες (μακαρόνια, ρύζι, πατάτες, ψωμί) από το μεσημέρι και μετά, καθώς είναι πιο δύσκολο για τον οργανισμό να τους κάψει.
 

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα