Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Λύσεις από τη φύση για να αποφύγεις τα σπυράκια της αποτρίχωσης!


Τα μπιμπίκια
και τα σπυράκια εμφανίζονται συχνά
όταν ακολουθείς μια θεραπεία αποτρίχωσης
με κερί. Αποδεικνύεται όμως, ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να τα αποφύγεις.
Οδηγίες πριν και μετά την αποτρίχωση
 
 

•    Πλύνε και απολέπισε την επιδερμίδα σου πριν από την αποτρίχωση με κερί. Βεβαιώσου πως δεν υπάρχουν πληγές στην περιοχή και άπλωσε ταλκ πριν ξεκινήσεις.
 
•    Αμέσως μετά την αποτρίχωση εφάρμοσε λάδι τεϊόδεντρου και aloe vera. Μη χρησιμοποιήσεις προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ.
 
•    Κάνε τοπικό μασάζ πέντε λεπτών με aloe vera κάθε πρωί και βράδυ για τις επόμενες τρεις ημέρες, για να θεραπευτεί το δέρμα.
 
 

•    Τρεις ημέρες μετά την αποτρίχωση με κερί απολέπισε και πάλι το δέρμα σου. Θα πρέπει να το κάνεις δύο φορές την εβδομάδα μετά από κάθε αποτρίχωση. Έτσι απομακρύνεις νεκρά κύτταρα και προστατεύεις την περιοχή από τη θυλακίτιδα.
 
•    Για να αποτρέψεις πιθανές μολύνσεις, μπορείς να τοποθετήσεις πάγο στην περιοχή μετά από κάθε αποτρίχωση. Αυτό βοηθάει να κλείσουν πιο γρήγορα οι πόροι. Έπειτα, κάνε ελαφρύ μασάζ με κρέμα υδροκορτιζόνης.
 
 
πηγή: boro.gr  Γράφτηκε από 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα