Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Λεμόνι κατά της κυτταρίτιδας ?

Ναι, το ξέρουμε ότι το λεμόνι εκτός της υπέροχης μυρωδιάς και γεύσης που έχει κύρια σε κάποια φαγητά, περιέχει κιτρικό οξύ, διασπά τα λίπη και είναι πλούσιο
σε βιταμίνη C.
Στην αναμφισβήτητη διατροφική του αξία κατά καιρούς του έχουν προσάψει και θεραπευτικές ιδιότητες που άλλοτε είναι αυτονόητες μα και φορές αγγίζουν την υπερβολή.

 
Γεγονός πάντως είναι ένα.

Το ταπεινό λεμόνι βοηθά τον οργανισμό στην απομάκρυνση του λίπους.

 
Εν’ προκειμένου, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.

Συσσωρευμένο, εγκλωβισμένο τοπικά λίπος με οιδήματα στον υποδόριο ιστό, βασανιστικό για τις πάσχουσες που δύσκολα καταπολεμάται.

Ας δούμε τι μας προτείνει η συντακτική ομάδα του dietup.gr και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Το μόνο που θα παρακαλούσα προσωπικά είναι να με ενημερώσετε για το αποτέλεσμα μιας και για το συγκεκριμένο τρόπο άνοιξα πρωτόκολλο στατιστικής παρακολούθησης.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

 
Υλικά

1 ποτήρι χλιαρό νερό

χυμός από μισό λεμόνι

Εκτέλεση

Πίνοντας κάθε πρωί, πριν την κατανάλωση πρωινού, ένα ποτήρι χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχετε αναμίξει το χυμό μισό λεμονιού ( ή και λιγότερο αν δεν θέλετε να είναι τόσο ξινό ) βοηθάτε σημαντικά τη σωστή ενυδάτωση και την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, διευκολύνοντας την απώλεια βάρους και τη δραστική μείωση της κυαττρίτιδας!

 

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr

 

Για επικοινωνία e-mail: g.g.erisianos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα