Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Οι οργασμοί είναι καλύτεροι


Οι οργασμοί είναι καλύτεροι
για το μυαλό από τα σταυρόλεξα!

Έτσι αποφάνθηκαν οι ειδικοί οι οποίοι φωτογράφισαν τους εγκεφάλους γυναικών μετά από οργασμούς!


Το... επιβεβαιώνουν και οι εθελόντριες.


Πολλές ήταν οι εθελόντριες που δέχτηκαν να φέρουν τον εαυτό τους σε οργασμό μέσα σε εργαστήρια του πανεπιστημίου Rutgers για να βοηθήσουν τους επιστήμονες να λύσουν το μυστήριο του γυναικείου οργασμού.

Μια εξ' αυτών μάλιστα, η δημοσιογράφος Kayt Sukel αποφάσισε να γράψει και άρθρο για την εμπειρία της.

«Ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μια συζήτηση και να σοκάρεις τον συνομιλητή σου αμέσως» δήλωσε η δημοσιογράφος που παραδεχόταν ότι έφερε τον εαυτό της σε οργασμό μέσα σε ένα κουβούκλιο για τομογραφία τύπου MRI για τους σκοπούς της επιστήμης!

Οι επιστήμονες Barry Komisaruk και Nan White, που μελετάνε την ανθρώπινη ικανοποίηση, δηλώνουν ότι οι πνευματικές ασκήσεις -όπως το να λύσουμε σταυρόλεξα- βοηθάνε το μυαλό να νιώσει ικανοποίηση αλλά και να αυξήσει τις λειτουργικές του δυνατότητες, αλλά όλα αυτά πετυχαίνονται με ακόμα καλύτερο τρόπο με έναν οργασμό.

Η οξυγόνωση όλου του εγκεφάλου μεγιστοποιείται με τον οργασμό και μεταφέρει θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες σε όλο το σώμα, σε αντίθεση με κάποιες μόνο περιοχές με τις νοητικές ασκήσεις όπως τα σταυρόλεξα

Ακόμα μια έρευνα δηλαδή που μας λέει ότι όσο περισσότερο σεξ κάνουμε τόσο πιο υγιείς και έξυπνοι θα είμαστε!

 

πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα