Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνικό μέλι

Μέσα στα εκατοντάδες φυσικά ιάματα της χώρας μας που κλινικά έχουν αποδείξει τόσο την συμπυκνωμένη δραστικότητα, όσο και την μοναδικότητα τους
είναι και το Ελληνικό μέλι
 
Το μοναδικό Ελληνικό μέλι με τους 20.000 παραδοσιακούς παραγωγούς που διδάχτηκαν από τους προγόνους τους την τέχνη του μελισσουργού.



Έως εδώ νομίζω πως γίνομαι κατανοητός και άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αναφερθεί στα ευεργετήματα όχι μόνο του Ελληνικού μελιού, αλλά και του βασιλικού πολτού, της γύρης, μέχρι και της μέλισσοθεραπείας.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του που το έκανε να ξεχωρίζει είναι ότι οι Έλληνες μελισσοκόμοι δεν χρησιμοποιούν μεταλλαγμένη γύρη ( Τάισμα ) προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγή τους.

Άλλωστε γιατί να το κάνουν αυτό όταν η χώρα μας έχει ιδανική πανίδα για τις μέλισσες, τις περισσότερες μέρες του χρόνου ηλιοφάνεια και χιλιάδες πηγές διατροφής των μελισσών.   

Χωρίς όμως ίχνος πολιτικολογίας, άλλωστε δεν είναι αυτό το κεντρικό νόημα του blog μου, έρχεται αυτή η Ευρωπαϊκή ένωση και καλά, που σε τίποτα δεν έχει λειτουργήσει αντικειμενικά για την Ελληνική μάνα γη και μας λέει σήμερα τι στο Ευρωκοινοβούλιο ?

Ότι το Ελληνικό μέλι είναι προϊόν μεταλλαγμένης γύρης, άρα εφάμιλλο του κονσερβοποιημένου Γερμανικού ( Που είδαν τον ήλιο της Ελλάδας αυτοί. ) του Ολλανδικού, ( Που είδαν τις μέλισσες αυτοί ) του Κινέζικου, του Καναδικού, του Πακιστανικού, του Αιγυπτιακού, του Κορεάτικου ή της Ινδίας.
Καμία διαφορά από αυτά έτσι απλά ! ! !

Πως μεταλλαγμένοι είναι όλοι τους και μάλιστα δηλωμένοι απροκάλυπτοι  ανθέλληνες είναι γνωστό.
Πως οι έως σήμερα κυβερνήσεις ( Δυστυχώς ) της χώρας μας είναι του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ επίσης.
Εμείς όμως, οι αναγνώστες αυτού του blog οφείλουμε να διαδώσουμε και να βροντοφωνάζουμε πως το Ελληνικό μέλι είναι μοναδικό και ουδεμία σχέση έχει με τα δικά τους.

Πως το Ελληνικό μέλι παράγεται από την γη που δεν έχει καμία σχέση με μεταλλάξεις, υβρίδια και τερτίπια που έχουν κατακλίσει τον κόσμο με καρκινογόνα σκευάσματα.

Ο Έλληνας παραγωγός μελιού και υποπροϊόντων της μέλισσας δεν ξέρει από Γερμανικές και Ολλανδικές νοθείες.

Επιμένουμε Ελληνικά και αδιαφορούμε αν μας κατέταξαν εκ’ του πονηρού εχθρούς του τόπου μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή μας Κρίτωνα Αρσένη που ήταν ο μόνος Έλληνας που αντέδρασε φωνακτά και δεν ψήφισε αυτό το τερατούργημα του ευρωκοινοβουλίου.

Λυπάμαι δε αντίθετα για λογαριασμό όλων των υπολοίπων ευρωβουλευτών μας ( ΟΛΩΝ των κομμάτων ) που συμφώνησαν πως το Ελληνικό μέλι είναι προϊόν μετάλλαξης και κατά συνέπεια δεν δικαιούται ειδικής σήμανσης ακόμα και αυτό της μαύρης Ελάτης της Κεφαλονιάς και της Αρκαδίας.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 


Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα