Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες.


Μια από τις πιο εύκολες ομάδες εξαπάτησης 
του διαδικτύου είναι και η τόνωση 
της ανδρικής ικανότητας. 

Δεκάδες και καλά φυσικά συμπληρώματα διατροφής κυκλοφορούν, που τελικά ή επιστημονικά δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα υπόσχονται, 
ή το χειρότερο συμπεριλαμβάνουν στην σύνθεση τους και χημικά φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας που μόνο γιατροί και φαρμακοποιοί γνωρίζουν επακριβώς τις αντενδείξεις τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δυστυχώς μου μοιάζει ότι δεν θα είναι και η τελευταία αφού προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και το γρήγορο αδυνάτισμα αποτελούν το μεγάλο ποσοστό της εύκολης λείας.



Ακόμα μια φορά λοιπόν στην ανάκληση της παρτίδας 0-0477 του συμπληρώματος διατροφής NETRA 620 mgr με ημερομηνία λήξης 07/2021 προχωρά ο ΕΟΦ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού:

«Την ανάκληση της παρτίδας Ο-0477 του συμπληρώματος διατροφής NETRA 610 mgr με ημερομηνία λήξης 07/2021 με αριθμό γνωστοποίησης 63313-06/09/2012, λόγω του ότι από τα αποτελέσματα των Δοκιμών / Αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ κρίνεται μη κανονικό ως προς το μακροσκοπικό έλεγχο.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».


  
Διαβάστε ακόμα: 

Αποτοξίνωση. Τελικά είναι αυτό που νομίζεις ?  &  Αλκοόλ και φάρμακα. Μήπως σας αφορά ?  &  Βότανα και συμπληρώματα διατροφής.  &  Cordyceps sinensis Φάκελος Φαρμακευτικά μανιτάρια !  &  Στυτική δυσλειτουργία και η φυσική αντιμετώπιση της.    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα