Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Φυσική παραδοσιακή φόρμουλα ενέργειας, μυϊκής δύναμης και ακαριαίας τόνωσης σώματος και οργανισμού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που παραδοσιακοί συνδυασμοί φυσικών ιαμάτων 
έχουν αποδειχθεί πολύ πιο δραστικοί 
από σύγχρονα σκευάσματα. 

Σύγχρονα σκευάσματα ως νέα  μόδα τα περισσότερα, φορές φλύαρα και ανούσια 
που μόνο αποτελέσματα εργαστηριακής 
έρευνας δεν είναι.
Αντίθετα από την άλλη, τουλάχιστον οι συνδυασμοί του παρελθόντος που κλινικά επιβεβαιώθηκαν σήμερα, αντί να αποτελέσουν μπούσουλα στην σύγχρονη έρευνα, για κάποιους λόγους που προσωπικά δεν κατανοώ απαξιώνονται επιδεκτικά. 

Ένα απλοϊκό παράδειγμα είναι η μοναχή Hildegard Von Bigen που συνδύαζε τα όπλα της φύσης ( Βότανα, τροφές, μέταλλα, ακόμα και πετρώματα ) και έφτιαχνε κρέμες, πομάδες, σιρόπια και αφεψήματα, θεραπεύοντας συνανθρώπους της εποχής εκείνης από φυματίωση, δερματικά νοσήματα, καρδιαγγειακά προβλήματα, ψυχασθένειες κ.α.
Σήμερα είναι ελάχιστοι αυτή που την ξέρουν μα και όσοι διάβασαν το έργο της Hildegard προσπαθούν να το αντιγράψουν χωρίς να αναφέρουν καν το όνομα της.

Επί του προκειμένου σήμερα.
Μια παραδοσιακή συνταγή τόνωσης του ανοσοποιητικού, των μυών, σώματος και οργανισμού μας έρχεται από την άπω ανατολή και συμπεριλαμβάνει μανιτάρια Cordyceps, γνωστά για στα ευεργετήματα τους, Ανανά επίσης γνωστός για την μεγάλη πυκνότητα του σε αντιωξιδοτικά βιταμίνες και μέταλλα και τέλος Λάϊμ γνωστό για την μεγάλη συγκέντρωση βιταμίνης C.

Η παράδοση θέλει ένα συμπυκνωμένο ρόφημα να προκύπτει από την ζύμωση των συγκεκριμένων, διάρκειας πολλών μηνών και με παραδοσιακό τρόπο.

Η ζύμωση του ανανά και του λάϊμ σήμερα κλινικά έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει την δράση του Cordyceps κάθετα και για αυτό θεωρείται ιδιοσκεύασμα επιλογής ΟΧΙ μόνο κατά της χρόνιας κόπωσης ανεξαρτήτου αιτιολογίας, αλλά ακόμα και της κάλυψης αναγκών έντονων αθλητικών υποχρεώσεων, ταχύτερης ανάρρωσης αλλά ακόμα και στην αρχική επίθεση πολλών αυτοάνοσων νοσημάτων παράλληλα με την ένταξη τους στην ειδικευμένη αγωγή με πράσινα φάρμακα.

Ο Ανανάς.
Γνωστό φρούτο με ιδιαίτερη μορφή που συνηθίζουμε να το καταναλώνουμε σε χυμό, ή συνοδευτικό σε γλυκίσματα.


Η θρεπτική του αξία είναι μοναδική και αξίζει να δούμε την ανάλυση του.
Διατροφική αξία του ανανά σε 100 γραμμάρια φρέσκου έxει ως εξής:
Ασβέστιο – 16 mg
Θερμίδες – 52
Υδατάνθρακες – 13,7 gm
Φυτικές ίνες – 1.4 gm
Σίδηρος – 0,28 mg
Μαγνήσιο – 12 mg
Πρωτεΐνες – 0.54 g
Φωσφόρος – 11 mg
Κάλιο – 150 mg
Βιταμίνη Α – 130 IU
Βιταμίνη Β1 – 0,079 mg
Βιταμίνη Β2 – 0,031 mg
Βιταμίνη Β3 – 0,489 mg
Βιταμίνη B6 – 0,110 mg
Βιταμίνη Ε – 24 mg
Ψευδάργυρος – 0,10 mg


Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι με την ζύμωση, οι δράσεις του πολλαπλασιάζονται.
Το Cordyceps.
Γνωστό αν όχι σε όλους, στους περισσότερους, πράσινο φάρμακο ή φυσικό ίαμα, με την μοναδική θεραπευτική δράση σε οργανισμό και σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε εμάς τους δυτικούς έγινε γνωστότερο το 1993 όταν 9 δρομείς της Κίνας έσπασαν ισάριθμα παγκόσμια ρεκόρ σε ένα διεθνές τουρνουά στην Γερμάνια, αποδίδοντας τις απίθανες επιδόσεις τους στο Cordyceps που το συμπεριλάμβαναν καθημερινά στην διατροφή τους.

Τέλος, σύντομα θα δημοσιεύσω αναλυτική κλινική μελέτη που δημοσιεύει το Αμερικανικό FDA ( Αντίστοιχο ΕΟΦ ) ως θεραπευτικό σε παθήσεις κύρια του μυο-σκελετικού και νευρικού συστήματος.
( Διαβάστε αναλυτικά την παρουσίαση του )
Το Λάϊμ.
Κλινικά η ζύμωση αυτή των τριών φυσικών στοιχείων έχει δοκιμαστεί σε όλες τις παθήσεις του καρδιαγγειακού, αναπνευστικού, ουροποιητικού, μυο-σκελετικού και νευρικού συστήματος, με θεαματικά πολύ θετικά αποτέλεσμα που το κατατάσσουν σε προϊόν επιλογής αντιμετώπισης των προαναφερομένων νοσημάτων.


Αναλυτικά οι ενδείξεις:
Για την υποστήριξη των πνευμόνων. ( ΧΑΠ, Άσθμα ανεξαρτήτου αιτιολογίας, Εμφύσημα, Βρογχίτιδα κ.α. ) Καθαρίζει και αυξάνει τον όγκο του αέρα που εισπνέομαι, αυξάνει την ελαστικότητα τους και την μυϊκή τους δύναμη.
Ενισχύει την λειτουργία των νεφρών.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Καταπολεμά την στειρότητα.
Ενισχύει την σεξουαλικότητα.
Αυξάνει την μυϊκή δύναμη. ( Σε γραμμωτούς και λείους μυς )
Ενισχύει την λειτουργία των αρθρώσεων.
Ενισχύει την λειτουργία των αρθρώσεων.
Παρέχει ενέργεια και αυξάνει την αντοχή του σώματος καταπολεμώντας την κόπωση.
Βελτιώνει την διαύγεια του πνεύματος.
Αποβολή κάθε τοξικής ουσίας από το αίμα.
Υποστηρίζει την ρύθμιση των τιμών σε χοληστερίνη, τριγλικερίδια, ουρία κ.α. Είναι ιδανικό για άτομα που ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό.


Θεωρείται απαραίτητο για ανάρρωση μετά από μακροχρόνιες ασθένειες ή για άτομα που έχουν υποστεί εξαντλητικές δίαιτες.

Συμπερασματικά:
Η ζύμωση αυτή αντικειμενικά έχει λόγους ύπαρξης χάρη της μέγιστης και γρήγορης απόδοση της.
Μοναδικό μειονέκτημα της θα μπορούσα να πω πως είναι η απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ανεπιφύλακτα
στο e-mail: g.m.k.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός



Διαβάστε ακόμα: 
 

Cordyceps sinensis Φάκελος Φαρμακευτικά μανιτάρια   &  Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια - ΧΑΠ  &  Πράσινα φάρμακα. Αυτονόητο το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι ?  &  Άσθμα:  &  Λίμπιντο ? Την είχαμε, αλλά την χάσαμε. &  Καρκινος, υπερτροφια του προστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα