Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Δυσπλασίες, τερατο-γεννήσεις. Σοκ στη Γαλλία με τα μωρά που γεννιούνται χωρίς χέρια.


Βέβαια η αναφορά γίνεται σε μια χώρα με υψηλό δείκτη ιατρικής έρευνας και φροντίδας. 
Υπολογίστε όμως ότι υπάρχουν χώρες που συγκαλύπτουν τέτοια φαινόμενα ή απλά αδιαφορούν.


Η έρευνα διεξάγεται σε όλη τη Γαλλία για αυτή την δυσάρεστη υπόθεση των βρεφών που γεννήθηκαν χωρίς χέρια, βραχίονα ή πήχη, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Dr Φρανσουά Μπουρντιγιόν, γενικός διευθυντής της δημόσιας υπηρεσίας Υγείας της Γαλλίας.
Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής "Μόνο για όλη τη Γαλλία" αναμένονται "σε περίπου τρεις μήνες", απάντησε ο ίδιος σε ερώτηση που του έθεσε το RTL.
Η έρευνα επικεντρώνεται πρωτίστως στο γεωγραφικό διαμέρισμα της ενδοχώρας όπου μεταξύ του 2000 και του 2014 εντοπίστηκαν έντεκα επιπλέον ύποπτες περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν με δυσπλασία στα άνω άκρα.
Με αυτά ανέρχονται σε 18 οι ύποπτες περιπτώσεις σε περίοδο 15 ετών στην περιοχή αυτή.
"Αρχίσαμε από το διαμέρισμα της Εν, θα τελειώσουμε τον ερχόμενο μήνα την περιοχή Ρήνου, των Άλπεων και θα καλύψουμε το σύνολο της επικράτειας", διευκρίνισε ο Μπουρντιγιόν.

"Δεν σας κρύβουμε τίποτε" διαβεβαίωσε.
Δύο άλλες ομάδες με μωρά που γεννήθηκαν με δυσπλασίες στα άνω άκρα εντοπίστηκαν στην περιοχή Λίγηρα, Ατλαντικού. ( Τρία μεταξύ του 2007 και 2008 ) και στη Βρετάνη
( Τέσσερα μεταξύ του 2011 και του 2013 )

Τα αίτια μπορεί να είναι γενετικά, φυσικά ή να οφείλονται σε τοξικές ουσίες.
Από την διατροφή, το περιβάλλον, ή φαρμακευτικές αγωγές, όπως με την περίπτωση της θαλιδομίδης, ουσίας κατά της ναυτίας, που οδήγησε στη γέννηση χιλιάδων παιδιών χωρίς χέρια μεταξύ του 1957 και του 1962.
Σύμφωνα με ορισμένους οικολόγους βουλευτές, τα φυτοφάρμακα μπορεί να ευθύνονται για τις δυσπλασίες αυτές, αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ακόμα για κάτι τέτοιο.

Συμπερασματικά:
Η απαξίωση της φύσης από τον άνθρωπο, σίγουρα δεν θα έμενε αναπάντητη από αυτή.
Πέρα λοιπών από τους διάφορους καρκίνους που μαστίζουν την σύγχρονη ανθρωπότητα, τα δεκάδες αυτοάνοσα και τις μεταλλάξεις διαφόρων ιογενών ασθενειών, προσθέστε και τις τερατο-γενέσεις που επιμελώς χρόνια τώρα επικρατεί σιγή ιχθύος από τους αρμόδιους φορείς.
Ευχή μας, η Γαλλία έστω πρώτη δια μέσου του καθηγητή Φρανσουά Μπουρντιγιόν να ανοίξει τον δρόμο των αποκαλύψεων και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Τέλος για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε εύκολα την αναγκαιότητα σχολαστικής προσοχής για την επιλογή στην διατροφή μας, τον έλεγχο στο περιβάλλον που ζούμε και φυσικά την τακτική αποτοξίνωση του οργανισμού μας.
Θα θυμίσω απλά την φυσική φόρμουλα επιλογής για την καθολική αποτοξίνωση του Πανεπιστημίου των Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ανεπιφύλακτα
στο e-mail: g.m.k.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834


Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα