Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δίαιτα και περιττά κιλά. Θέλει τον τρόπο της ?

Ναι σωστά, θέλει μονάχα τρόπο για σίγουρο 
και μόνιμο αποτέλεσμα ! 
Ξεχάστε γρήγορες και απίθανες εξαντλητικές δίαιτες. 
Διαγράψτε παντελώς από την μνήμη σας τα μέχρι σήμερα εξωτικά μείγματα τσαγιών και θαυματουργές ταμπλέτες με μοναδικούς λιποδιαλυτές.

Ζήστε την καθημερινότητα σας απαλά, φυσιολογικά και μην αγχώνεστε με μετρήσεις σε γραμμάρια τυριών, ψωμιού, φρούτων, τροφών γενικότερα.
Τέλος διαγράψτε όλα τα χαμηλών λιπαρών προϊόντα που κυκλοφορούν.

Με απλό τρόπο ακολουθείστε πιστά τα πιο κάτω βήματα.

Το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει και να θυμάστε, μπορεί να έρχεται λίγο, λίγο κάθε εβδομάδα, αλλά θα είναι μόνιμο. 

Βήμα 1ον 
Κανέλα, Μέλι και Λεμόνι.
Το κλασικό παραδοσιακό ρόφημα που θα σας ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό, θα σας δώσει ενέργεια και θα κάνει καύσεις στο συσσωρευμένο λίπος.
Σε ζεστό νερό ( ΟΧΙ πάνω από τους 45 – 50 C. ) σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε κάτι λιγότερο από μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα και το αφήνουμε για 5 με 10 λεπτά.
Προσθέτουμε μια κουταλιά καλό μέλι και το διαλύουμε.
Τέλος προσθέτουμε μερικές σταγόνες ( 10 – 15 ) φρέσκο Ελληνικό λεμόνι.
Αν δυσκολεύεστε να το πιείτε με το πρωινό σας να το καθιερώσετε με το απογευματινό σας σνακ.

Βήμα 2ον
Καφές με Ganoderma Lucidum.
Είναι γνωστό πως ο καλός στιγμιαίος καφές βοηθά στην εγρήγορση της κυκλοφορίας του αίματος.
Επίσης είναι γνωστό πως καφές Lingzi Black της DXN Pharmaceuticals πέρα της άριστης ποιότητας Arabica με το ξεχωριστό πλούσιο άρωμα που διαθέτει περιέχει και Ganoderma Lucidum που αυξάνει τον μεταβολισμό κάθετα, ενδυναμώνει το καρδιαγγειακό σύστημα, αποτοξινώνει τον οργανισμό και τέλος μας εξασφαλίζει με τις ουσίες που περιέχει ενέργεια και προστασία όλη μέρα.
Δυο καφέδες Lingzi Black την ημέρα είναι ικανοί να μας ενεργοποιήσουν και να διατηρήσουν ένα γρήγορο μεταβολισμό αποβάλλοντας σταδιακά το συσσωρευμένο λίπος σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και μπράτσα.

Βήμα 3ον
Bio A.F.A. ( Blue Green Algae )
Πρόκειται για το φύκο Aphanizomenon Flos-Aquae, εν συντομία AFA, που είναι μια πλήρη τροφή από μόνη της, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας ΟΛΩΝ των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός μας.
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια τα χρησιμοποιούν, με ευεργετικότατα αποτελέσματα.
2 κάψουλες 400mg κάθε πρωί A.F.A. πριν το πρωινό θα αποκαταστήσουν την σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα και θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό αφενός και αφετέρου θα καλύψουν σώμα και οργανισμό σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτεί.

Βήμα 3ον εναλλακτικά.
Spiroulina.
Η τροφή του μέλλοντος αναγνωρισμένη σήμερα παγκοσμίως.
4 με 6 ταμπλέτες των 250 mg την ημέρα bio Spirulina είναι ικανές να μας απογειώσουν σε ενέργεια, καθώς και τον μεταβολισμό.
Κατά την προσωπική μου άποψη τα A.F.A. ή η Spirulina εναλλακτικά είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε περίοδο προσπάθειας απώλειας περιττών κιλών.

Βήμα 4ον
5 γεύματα την ημέρα.
Ναι καλά διαβάσατε σε ένα απόλυτο προγραμματισμό ανάλογο με την καθημερινότητα σας 5 γεύματα την ημέρα και 2 λίτρα νερό χειμώνα καλοκαίρι. ( Το να μένεις νηστικός και πεινασμένος μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει γιατί ναι μεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε κάποια κιλά, που όμως θα τα πάρουμε πίσω με τόκο αμέσως μετά την διακοπή της δίαιτας. )
Η ημέρα ξεκινά με ένα καλό πρωινό, κατά τις 10,00 με 11,00 ένα φρούτο, ή σνακ ολικής αλέσεως με καφέ, κυρίως γεύμα 15,00 με 16,00 ανάλογα, γύρο στις 18,00 με 19,00 ένα φρούτο με το ρόφημα μέλι κανέλα και λεμόνι και τέλος βραδινό όχι αργότερα από τις 21,00 με 22,00 ένα γιαούρτι στραγγιστό με ένα φρούτο. ( Κατά προτίμηση μήλο )
Οι ποσότητες είναι αυτές που θα καθορίσουν τον ρυθμό απώλειας βάρους και όχι οι στερήσεις κάποιων τροφών.
Μειώνοντας τις ποσότητες τροφής αργά, αργά δεν θα εισπράξουμε ποτέ το αίσθημα της πείνας αφενός και αφετέρου βασικά δεν θα φέρουμε ποτέ τον μεταβολισμό μας σε αμυντική στάση. 
( Δηλαδή να μετατρέπει το λίπος σε κορεσμένο για να έχει ταμείο )
Ας σημειωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο μας δίνετε η δυνατότητα να παραμείνουμε εντεταγμένοι στην κοινωνική μας θέση μιας και μας επιτρέπει να παραβρεθούμε σε ένα εορταστικό τραπέζι, ή ακόμα και σε μια απλή έξοδο. ( Σε λογικά ασφαλώς πλαίσια )
Τέλος, έχοντας πάντα κατά νου και προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών κύρια στο μεγάλο μεσημεριανό γεύμα διατηρώντας παράλληλα τις πρέπουσες αναλογίες.
Δηλαδή αν φανταστούμε όλα τα γεύματα της ημέρας ως ένα τεράστιο πιάτο, το 50% να αποτελείται από λαχανικά και φρούτα, το 25% υδατάνθρακες και το 25% πρωτεΐνη.

Βήμα 5ον
Άσκηση.
Διευκρινίζω, άσκηση δεν είναι η ορθοστασία στην εργασία, ούτε οι μεγάλες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.
Άσκηση είναι εκείνα τα 30 λεπτά συνεχούς βαδίσματος σε επίπεδο mars.
Η αερόβια σε γυμναστήριο, η πισίνα ή το ποδήλατο σαφώς είναι ιδανικές.
Τολμήστε και κερδίστε με αυτά τα απλά την διατήρηση, η και μείωση των περιττών σας κιλών με αυτό τον τρόπο χαρίζοντας στον εαυτό σας πάνω από όλα υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Επιγραμματικά με λόγια απλά:
Όταν ο καθένας από εμάς συνειδητοποίηση ότι η trans διατροφή δημιούργησε και την παχυσαρκία, τότε θα εκτιμήσει την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα που δεν συμπεριλαμβάνει κρέας κάθε ημέρα, δεν έχει καμία σχέση με τα επεξεργασμένα τρόφιμα, δεν γνωρίζει τις μαργαρίνες και τα τεχνητά βούτυρα.
Περιέχει μόνο ελαιόλαδο και ζωικά λίπη όπου αυτά απαιτούνται, φρούτα και λαχανικά μόνο εποχής, ελαιόλαδο, όσπρια, ταπεινά ψάρια, άσπρο ή κόκκινο κρέας μια με δυο φορές την εβδομάδα και γενικά ότι παράγει η Ελληνική γη.
Πλούσια σε συνταγές η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα λοιπόν όπου απλά ας την εξακολουθήσουμε όλοι.
Αρωγοί μας στην προσπάθεια αυτή τα φυσικά ιάματα που προανέφερα για να ξανά κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και των περιττών κιλών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ανεπιφύλακτα
στο e-mail: g.m.k.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834



Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός


Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα