Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ganoderma Lucidum. Ο άξονας κάθε θεραπείας.

Ποιος είναι ο λόγος της καθημερινής λήψης
σε Ganoderma Lucidum και γιατί πρέπει
να αποτελεί τον άξονα κάθε θεραπείας ?
Είναι υπερβολή να λαμβάνεται
Ganoderma Lucidum παράλληλα ακόμα
και με τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα χρόνιων παθήσεων που υπόσχονται εξασθένιση, ρύθμιση των παθολογικών συμπτωμάτων ?
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν στον άνθρωπο υγεία, ευεξία και ομορφιά ?


Συνηθίσαμε μέχρι σήμερα να διαβάζουμε αναφορές σε φυσικά ή και φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που ασχολούνται μόνο με την δυνατότητα που έχουν για την ίαση συγκεκριμένων παθήσεων, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά ωστόσο στις προϋποθέσεις λειτουργίας του μηχανισμού δράσης τους.

Ως δια μαγείας θα έλεγα δηλαδή, θα ταξιδέψει στο ανθρώπινο σώμα η δραστική ουσία και θα πάει να καταπολεμήσει την φλεγμονή των κάτω άκρων που προκαλεί τον πόνο και την δυσκαμψία.

Εύλογο ερώτημα που γενάτε είναι λοιπόν το πώς θα φτάσει εκεί ?
Μα φυσικά η απάντηση σε αυτό το καίριο ερώτημα είναι με την κυκλοφορία του αίματος.

Από το στομάχι και το έντερο θα γίνει η απορρόφηση της δραστικής ουσίας, θα μπει μέσα στο αίμα όπου αυτό θα την μεταφέρει σε όλο το σώμα μας.

Έως εδώ όλα καλά.

Τι γίνεται όμως όταν το καρδιαγγειακό μας σύστημα, δηλαδή η κυκλοφορία του αίματος γίνεται πλημμελώς ?
Απλά δεν φτάσει όλη η δραστική ουσία στον στόχο της ή ακόμα και σε περιπτώσεις και περιοχές δεν θα φτάσει ποτέ.

Ποιες είναι οι περιπτώσεις που η κυκλοφορία του αίματος γίνεται μετ’ εμποδίων ?
Πραγματικά θα μπορούσα να φτιάξω ένα μακρύ κατάλογο όλων εκείνων των περιπτώσεων που το αίμα δεν έχει δίοδο σε μικρά ή φορές και μεγάλα τμήματα του σώματος μας.

·         Η γήρανση θα φέρει απώλεια μεγάλου αριθμού τριχοειδών αγγείων.

·         Η θρόμβοι το ίδιο.

·         Παθήσεις όπως είναι ο διαβήτης, η υπέρταση, η αυξημένη χοληστερίνη και τα αυξημένα τριγλικερίδια λίγο, λίγο καταστρέφουν τα αγγεία.

·         Οι φλεγμονές και οι τραυματισμοί γενικότερα.

·         Η αρτηριοσκλήρυνση.

·         Η παχυσαρκία και η παντελής έλλειψη σωματικής άσκησης.

·         Οι τοξίνες που καθημερινά λαμβάνουμε εν γνώση ή και άθελα μας όλοι.

Αιτίες που ουσιαστικά υποδηλώνουν κακή αιμάτωση του σώματος και κατά συνέπεια ανεπαρκής απορρόφηση της όποιας δραστικής ουσίας αρχικά και ανεπαρκής ανεύρεσης του στόχου στην συνέχεια.

Μια απλοϊκή απόδειξη των προαναφερομένων είναι το συχνό φαινόμενο, η ίδια ουσία και στα ίδια mg άλλους του πιάνει αμέσως, άλλους απλά καθυστερεί και άλλους δεν τους πιάνει καθόλου.

Εδώ είναι που γενάτε η αναγκαιότητα της καθημερινής λήψης όλων μας σε Ganoderma Lucidum.
Το Ganoderma Lucidum σίγουρα δεν είναι το μόνο που καθαρίζει τους αυλούς όλων των αρτηριών και τριχοειδών αγγείων.

Το Ganoderma Lucidum ίσως δεν είναι το μόνο που ρυθμίζει την ρευστότητα του αίματος έτσι ώστε να κυκλοφορεί παντού φυσιολογικά.

Το Ganoderma Lucidum όμως είναι το μοναδικό που δεν έχει τοξικότητα στην υπερ-δοσολογία του και είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις.

Το Ganoderma Lucidum είναι το μοναδικό που δημιουργεί παράπλευρη κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία σε περιοχές που αυτά έχουν καταστραφεί.

Το Ganoderma Lucidum είναι το μοναδικό που στην σύνθεση του έχουν βρεθεί πάνω από 300 ευεργετικές δραστικές ιαματικές ουσίες  για τον άνθρωπο.

Το Ganoderma Lucidum είναι το μοναδικό τόσο δραστικό ίαμα με προσαρμογόνα δράση σε όλες τις φυσιολογικές τιμές του οργανισμού.

Τέλος το Ganoderma Lucidum είναι το μοναδικό που με κλινικές αποδείξεις έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιθρομβωτική, αντισταμινική, αντικαρκινική, αναπλαστική δράση ενισχύοντας παράλληλα κάθετα το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθιστώντας το ικανό να αυτό-ιαθεί.

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που κλινικά θεωρώ άξονα κάθε θεραπείας την λήψη του είτε στην πρόληψη, είτε στην περίπτωση ανάγκης θεραπείας δεκάδων παθήσεων.  

Συμπερασματικά.
Με ανοικτή την δίοδο του καρδιαγγειακού ( Κυκλοφορίας του αίματος ) βέβαιο είναι ότι κάθε θρεπτική, ιαματική ουσία έχει την δυνατότητα της ανεύρεσης του στόχου της.

Αυτό κλινικά αποδεδειγμένα μας το έχει αποδείξει το Ganoderma Lucidum πέρα των σοβαρών, φορές και θανατηφόρων νοσημάτων που αντιμετωπίζει μόνο του με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail   g.g.erisianos@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 6942.598.834

 
 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

Διαβάστε ακόμα σχετικά δημοσιεύματα:

Ganoderma Lucidum  &  Διοσκουρίδης ο Πεδάνιος & το Ganoderma Lucidum.  & GANODERMA LUCIDUM και τα οφέλη του στον άνθρωπο.  &  Στηθάγχη & Ganoderma Lucidum.  &  Καρδιαγγειακό & Ganoderma Lucidum.  &  Γανοθεραπεία.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα