Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Προβλήματα στύσης & ο συνδυασμός Cordyceps & Ganoderma Lucidum.


Σχέσεις & σεξ

Υπαρκτό πρόβλημα των ανδρών που περίεργα ταμπού δεν τους επιτρέπουν να το ομολογήσουν. 


Το γεγονός όμως είναι ένα και μοναδικό.
Όσο πιο έγκαιρα το αντιμετωπίσουν, τόσο ευκολότερα θα βρουν την λύση. 
Στυτική Δυσλειτουργία λοιπόν, αίτια και θεραπείες. 

Πέρα από τους ψυχολογικούς παράγοντες που μπορούν να την προκαλέσουν, υπάρχουν και εκείνοι της παθογένειας.   

Το πιο κοινό αίτιο η δυσλειτουργία του ενδοθηλίου

Γράφει η Dr Μοσχοβάκη Αναστασια, ιατρός Ειδική Παθολόγος
Το αρτηριακό ενδοθήλιο είναι ιστός που ευρίσκεται στο εσωτερικό τοίχωμα των αρτηριών.
Το ενδοθήλιο δεν είναι μία στατική δομή αλλά μία δυναμική δομή που ευρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με το κυκλοφορούμενο αίμα και ταυτόχρονα έχει σημαντική εκκριτική λειτουργία.
Η δυσλειτουργία του ενδοθηλίου είναι η παθολογική κατάσταση κατά την οποία αλλοιώνεται σημαντικά η εκκριτική ικανότητα του ενδοθηλίου, η δομή ή η λειτουργία του.
Η δυσλειτουργία του ενδοθηλίου (endothelial dysfunction) είναι το πιο συχνό οργανικό αίτιο στυτικής δυσλειτουργίας σε άτομα άνω των τριάντα ετών.
Η δυσλειτουργία του ενδοθηλίου εκτός από στυτική δυσλειτουργία προκαλεί μία σειρά από σοβαρά παθολογικά προβλήματα:

  • Εγκεφαλοπάθεια
  • Διαταραχές όρασης
  • Ανευρύσματα
  • Καρδιοπάθεια
  • Νεφρική ανεπάρκεια
  • Σοβαρές διαταραχές στην κυκλοφορία
Η ομαλή λειτουργία του ενδοθηλίου είναι πολύ σημαντική για την καλή στύση. Προϋπόθεση της επαρκούς στύσης είναι η αύξηση της ροής του αίματος, φαινόμενο που εγκαθίσταται μετά την πλήρη χάλαση των αρτηριών και των λείων μυϊκών ινών των σωμάτων του πέους.
Το μονοξείδιο του αζώτου ΝΟ, ουσία που εκκρίνεται από το άθικτο ενδοθήλιο συντελεί στο φαινόμενο αυτό της χάλασης, ενώ η επάρκεια της ελαστικότητας και διασταλτικής ικανότητας του αγγείου επιτυγχάνεται με την διατήρηση της ακεραιότητας της ανατομικής δομής του ενδοθηλίου.
Το άθικτο ενδοθήλιο εκκρίνει επιπρόσθετα ένα σύνολο ουσιών (π.χ. ενδοθηλίνη), που έχουν κεντρικό ρόλο στην τοπική διατήρηση της ευαίσθητης βιοχημικής ισορροπίας.
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Η δυσλειτουργία του ενδοθηλίου δεν έχει συμπτώματα επί μακρόν.
Σε αρκετές περιπτώσεις το πρώτο σύμπτωμα είναι η στυτική δυσλειτουργία.
Είναι σημαντική η πρώιμη εντόπιση της παθολογικής αυτής κατάστασης και η πρώιμη παρέμβαση για την διατήρηση της φυσιολογικής στυτικής εφεδρείας.
Είναι σημαντική επίσης η θεραπεία και αποκατάσταση των παραγόντων που οδηγούν στην εγκατάσταση του σοβαρού αυτού παθολογικού προβλήματος.
Οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν δυσλειτουργία ενδοθηλίου σε βάθος χρόνου είναι:
  • Το κάπνισμα
  • Η υπέρταση
  • Η χαμηλή HDL χοληστερόλη
  • Η υψηλή LDL χοληστερόλη
  • Ο διαβήτης
  • Η παχυσαρκία
  • Η καθιστική ζωή
  • Η αυξημένη LpA
  • H αυξημένη ομοκυστείνη
  • Τα αυξημένα επίπεδα προφλεγμονωδών παραγόντων στο αίμα
  • Το μεταβολικό σύνδρομο
  • Τα αυξημένα επίπεδα προθρωμβωτικών παραγόντων στο αίμα
  • Η διαταραχή των επιπέδων της γλυκόζης νηστείας
  • Τα αυξημένα επίπεδα CRP
  • Η κακή κληρονομικότητα
  • Η φθορά του χρόνου
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σήμερα κατά την διάρκεια της ειδικής παθολογικής εξέτασης ειδικοί αλγόριθμοι και εξισώσεις χρησιμοποιούνται για να εκτιμηθεί ο δεκαετής κίνδυνος που έχει ένας άνδρας να παρουσιάσει οργανική στυτική δυσλειτουργία – ανδρική ανικανότητα.
Οι νέες αυτές ηλεκτρονικές μέθοδοι, εφαρμόζονται σε άτομα 20 με 79 ετών.
Σε περίπτωση μέτριου ή υψηλού κινδύνου είναι απολύτως αναγκαίο ο σύγχρονος άνδρας να ενταχτεί σε πρόγραμμα πρόληψης στυτικής δυσλειτουργίας και δραστικής μείωσης του κινδύνου.
Αυτό είναι απαραίτητο, διότι, δυστυχώς, όταν εγκατασταθεί η στυτική δυσλειτουργία οργανικής αιτιολογίας, η μόνη αποτελεσματική παρέμβαση που έχουμε είναι τα φάρμακα. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, η επεμβατική αντιμετώπιση είναι αναγκαία.
Αντίθετα, όταν έγκαιρα αποκατασταθούν οι παράγοντες, που επιδρούν βαθμιαία βλαπτικά στο πέος, προστατεύονται οι αμυντικές του εφεδρείες έναντι του χρόνου και η λειτουργικότητά του διατηρείται.

Επίλογος.
Αν θα απορυθμίσουμε τους κύριους παράγοντες που είναι ικανοί να δημιουργήσουν την στυτική δυσλειτουργία εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι αν όχι τους περισσότερους, κάποιους έχουμε όλοι.
Τη πιο λογικό λοιπόν θα ήταν να υπάρξει έγκαιρη πρόληψη με φυσικό τρόπο μιας και τώρα γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτήν. 
Υπάρχουν φυσικά ιάματα που όχι μόνο στην πρόληψη έχουν άριστα αποτελέσματα, αλλά ακόμα και στην θεραπεία όταν αυτή μας δείξει το κακό της πρόσωπο.
Ιάματα επιλογής στην διατήρηση της στύσης, αλλά και στην θεραπεία όταν την χάσουμε είναι το Ganoderma Lucidum και το Cordyceps

Cordyceps Sinensis | Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ
Ganoderma lucidum| Προμηθευτείτε το πιστοποιημένο προϊόν εδώ


Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα την αξία του  Ganoderma Lucidum με όλη του την κλινική εικόνα προς το καρδιαγγειακό. ( Κυκλοφορία του αίματος. )
Πρωταρχική του ένδειξη είναι η θεραπεία και διατήρηση της καλής κατάστασης αρτηριών, φλεβών και τριχοειδών αγγείων και όχι μόνο ως προς τον αυλό και την ρευστότητα του αίματος, αλλά και σε ότι αφορά τον εμπλουτισμό του  σε οξυγόνο, νερό, θρεπτικές και ιαματικές ουσίες.
Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, αποφράζει τα αγγεία και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, δημιουργεί παράπλευρη κυκλοφορία των αγγείων προκειμένου να αιματώσει την πάσχουσα περιοχή.  ( Εν' προκειμένου το πέος )


Ποιος μπορεί να απαξιώσει τις κλινικά αποδεδειγμένες δράσεις του Cordyceps στην καταπολέμηση όχι μόνο της στυτικής δυσλειτουργίας και εκείνης της στειρότητας, αλλά στην ενδυνάμωση όλων των λείων και γραμμικών μυών που συμβάλουν στην ενδυνάμωση αγγείων, αρτηριών και φλεβών.
Τέλος ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την άψογη συνεργασία των δυο αυτών ιαμάτων που ως συνισταμένη έχουν την θεραπεία και διατήρηση της καλής λειτουργείας σώματος και οργανισμού.

Με την εξασφάλιση της καλής λειτουργείας του αίματος που προφέρει το Cordyceps και το Canoderma Lucidum ως κύρια δράση καθώς και με τις πάνω από 400 θεραπευτικές τους ουσίες δημιουργούν ένα μακρύ κατάλογο θεραπείας πολλών νοσημάτων μεταξύ αυτόν και της  στυτικής δυσλειτουργίας και στειρότητας.  

Επ' ευκαιρίας  θα ήθελα να διευκρινίσω και το εξής.
Σαφέστατα δεν υπάρχει αμφισβήτηση των ευεργετικών δράσεων πολλών άλλων φυσικών ιαμάτων που υπόσχονται τέλεια στύση ή και αύξηση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά υπάρχει και το δεδομένο.
Χωρίς καλή κυκλοφορία στο αίμα ατυχώς δεν βρίσκουν τον επιθυμείτο στόχο τους κατά πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.


Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός



Διαβάστε ακόμα:  Cordyceps. Ακόμα ένα θαύμα ?  &   Μορφές και τρόποι λήψης του Cordyceps.  &  . . . γιατί GANODERMA LUCIDUM ?  &  Μορφές και τρόποι λήψης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα