Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ψωμάκια στη μέση ΤΕΛΟΣ.

Απαλλάξου από τα «ψωμάκια» στη μέση
με 5 απλές κινήσεις!   


Το τοπικό πάχος γύρω από την περιοχή της μέσης και της κοιλιάς είναι μάλλον ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των γυναικών.

Όσο κι αν προσπαθείς να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή ή να πας γυμναστήριο συστηματικά, πολλές φορές απελπίζεσαι όταν βλέπεις πως δεν σε ανταμείβει το αποτέλεσμα σχετικά άμεσα.

Ωστόσο, η απώλειά του είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία που απαιτεί, πέρα από χρόνο και υπομονή, και τον κατάλληλο συνδυασμό βημάτων προκειμένου να το πετύχεις.
Δες παρακάτω 5 κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις, όσο το δυνατόν πιο συνδυαστικά, και σίγουρα θα απαλλαγείς σύντομα από το περιττό λίπος.

1.Κάνε αεροβική γυμναστική
Είναι γνωστό πως η αεροβική γυμναστική, όπως το τρέξιμο ή το ποδήλατο, είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος γυμναστικής προκειμένου να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος.
Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να κάνεις ανά περιόδους πιο έντονη γυμναστική και στη συνέχεια, να αφήνεις κάποιες άλλες το σώμα σου να «ηρεμήσει» για λίγο, ακολουθώντας έναν πιο χαλαρό ρυθμό.
Με τον τρόπο αυτό, το σώμα σου θα καίει περισσότερες θερμίδες, ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησής σου, από ότι αν ακολουθείς έναν σταθερό εξαντλητικό ρυθμό.

2.Γύμνασε και άλλα σημεία
Προσθέτοντας στο workout σου κινήσεις που γυμνάζουν την πλάτη σου, τους ώμους, και τους πλάγιους κοιλιακούς σου, θα γυμνάσεις τους μύες που βρίσκονται κάπου εκεί... κρυμμένοι, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου.
Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικά θαύματα, αφού το σώμα σου θα αποκτήσει ισορροπία και κατ' επέκταση θα βοηθηθεί και η περιοχή που σε ταλαιπωρεί.

3.Βάλε στη ζωή σου τη yoga
Μπορεί η γυμναστική, αεροβική και μη, να είναι βασικό στοιχείο για την απαλλαγή από τα παχάκια στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, όμως, η yoga θα σε βοηθήσει εξίσου, αφού θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις την συγκεκριμένη «προβληματική» περιοχή του σώματός σου.
Άσε που δεν θα βαρεθείς από τη ρουτίνα του να κάνεις συνεχώς ένα συγκεκριμένο είδος γυμναστικής!

4.Φάε... έξυπνα
Η επιλογή υγιεινών τροφών, όπως επίσης και ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, είναι απαραίτητα στοιχεία στη μάχη σου ενάντια στο τοπικό πάχος.
Ελέγξτε την καλύτερη καύση του λίπους με τις κατάλληλες συνταγές για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ακόμη και για σνακ, αποφεύγοντας τα πολλά λίπη και τα έτοιμα φαγητά.

5.Ντύσου σύμφωνα με το σωματότυπό σου
Μπορεί ο τρόπος αυτός να μην σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το τοπικό λίπος, όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετα με το σώμα σου.
Εάν, φορώντας ένα στενό παντελόνι, νιώθεις πως τα... «σωσιβιάκια» σου είναι αρκετά έντονα, ίσως ήρθε απλά η ώρα να ανέβεις ένα μέγεθος στα τζιν σου.
Τα κολακευτικά για το σώμα σου ρούχα θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πιο σίγουρη και ασφαλής.


Διαβάστε ακόμα: 
Yoga.  &    Μαγικές τροφές που καίνε το λίπος!  &   10 λόγοι να έχεις αυτοπεποίθηση παρά τα περιττά κιλά




Πηγή: .queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα