Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ότι λάμπει δεν είναι Χρυσός. Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο παγωτό

Όταν συχνά αναφέρομαι ότι δεν ελέγχουμε την διατροφή μας αυτό εννοώ. 
Το κακό μαντάτο ήρθε αυτή την φορά από την προηγμένη Ολλανδία. 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ύστερα από ενεργοποίηση του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές ( RASFF ) ενημερώθηκε από τις ολλανδικές Αρχές για τη διακίνηση παγωτού, που βρέθηκε να περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη), ενώ πωλείται ως προϊόν χωρίς λακτόζη.

Οι πρωτεΐνες γάλακτος είναι αλλεργιογόνα συστατικά και μπορούν να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτές.

Πρόκειται για παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα υγείας από γάλα ρυζιού, ολλανδικής προέλευσης, με εμπορική ονομασία «Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate», σε συσκευασία των 100g ανά τεμάχιο, με αριθμό παρτίδας L8/78 και ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 31/03/2020.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος ( Φωτογραφία του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω ) εφόσον έχουν ευαισθησία στη καζεΐνη γάλακτος, να μην το καταναλώσουν.

Ακόμα μια απόδειξη της επιβεβλημένης συχνής αποτοξίνωσης σε όλους μας και βέβαια πάντα με φυσικούς ήπιους τρόπους, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ο οργανισμός μας.
Υπάρχουν φυσικές λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.


Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα