Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Bio Energy. Ακόμα και το καλοκαίρι χωρίς πρόβλημα.

Την αντίθεση μου για τα περίεργα energy ποτά, αναψυκτικά ή κάτι τέτοιο την έχω εκφράσει έντονα και προ πολλού.
Στηρίζονται σχεδόν στο σύνολο τους στην καφεΐνη και ναι μεν μπορεί να δίνουν μια πρόσκαιρη τόνωση μερικών ωρών, αλλά έχουν κατηγορηθεί για ένα πλήθος ανεπιθύμητων δράσεων με προεξάρχουσες εκείνες της αύξησης της αρτηριακής πίεσης, της αφύσικης ταχυκαρδίας και χειρότερη εκείνη του εθισμού.
Σε ότι δε αφορά τα ωφέλει σε σώμα και οργανισμό . . . σημειώστε μηδέν εις το πηλίκων.


Χαρακτηριστικά θα αναφέρω προκειμένου να μην δημιουργηθεί σύγχυση, η καφεΐνη εν’ προκειμένου είναι ασφαλής και αποτελεσματική σε συγκεκριμένες χαμηλές δοσολογίες.

Σε περίπτωση υπερ-δοσολογίας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα που ξεκινούν από απλό τρέμουλο των άκρων και της φωνής, μέχρι σοβαρές ταχυκαρδίες και προβλήματα κρίσης στην λογική συμπεριφορά.

Το περίεργο είναι ότι το νομικό καθεστώς των ενεργειακών ποτών, τους επιτρέπει να μην αναφέρουν ποσοστά ή mg στις συσκευασίες όχι μόνο στην καφεΐνη που είναι το κύριο συστατικό τους, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα χημικά αντίγραφα ουσιών που προκαλούν από τόνωση μέχρι εθισμό.

Τέλος θα σας θυμίσω ότι καφεΐνη δεν λαμβάνουμε μόνο από τον καφέ και κατά συνέπεια είναι εύκολο να ξεπεράσουμε την ημερήσια επιτρεπόμενη δοσολογία.

Καφεΐνη έχει και το τσάι ( Ζεστό ή κρύο ) η σοκολάτα, τα αναψυκτικά τύπου cola κ.α.

Με όλα αυτά και άλλα πολλά, τι πιο λογικό θα ήταν η έρευνα επιστημόνων να στραφεί στην φυσική πλευρά του θέματος για τόνωση, ενέργεια και προ πάντων πολλαπλό όφελος στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά του ανθρώπου.

Αποτέλεσμα της κλινικής έρευνας λοιπόν του πανεπιστημίου των Αθηνών ήταν το μείγμα τριών κλινικά αποδεδειγμένων ιαμάτων σε μια αρμονική αναλογία που θα μας εξασφαλίσει σίγουρα  φυσική ενέργεια, εικοσιτετράωρη ζωτικότητα, ευεξία και πάνω από όλα διατήρηση της νεανικότητας και βελτίωση της υγείας.

Τρία βιολογικά φυσικά ιάματα σε μια κάψουλα έκαναν την διαφορά και μάλιστα όχι για κάποιες ώρες την ημέρα, αλλά για 365 ημέρες και νύκτες των χρόνο.

Spirulina, Hippofaes, Ginseng.

 
·         Spiroulina.
Το γαλαζοπράσινο φύκι που χαρακτηρίστηκε από τον ΟΗΕ ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα και από την NASA ως τροφή του μέλλοντος.

Η Σπιρουλίνα ως γνωστό περιέχει ανάλογα με την ποιότητα της από 50 μέχρι 70% πρωτεΐνη, βιταμίνες του συμπλέγματος Β  ( 1, 5, 6, & 12 ) βιταμίνη Ε της νιότης, βήτα καροτίνη, λιπαρά οξέα, ιχνοστοιχεία, μέταλλα κύρια σίδηρο και προ πάντων αντιοξειδωτικά και την απαραίτητη για τον οργανισμό χλωροφύλλη.

·         Ιπποφαές.
Το ιπποφαές με τις 190 και πλέων πολύτιμες ουσίες του το καθιστούν μοναδικό για την διατήρηση της νεανικότητας, της ζωντάνιας και τις αντιοξείδωσης σώματος και οργανισμού.

Παράλληλα θα μας προστατεύει από τα καρδιαγγειακά προβλήματα και την γήρανση.

·         Ginseng  
Γνωστό στο παγκόσμιο ως το φυτό της ζωής.

Το  Ginseng είναι ένα βότανο με μοναδικές κλινικά αποδεδειγμένες ιδιότητες. Διεγείρει τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες, τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια, μειώνει το άγχος και καταπολεμά ακόμα και την αντικειμενική κόπωση λόγο φόρτου δραστηριοτήτων.

Παράλληλα αποτοξινώνει και αυτό τον οργανισμό, βοηθά την μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα και επιβραδύνει την γήρανση.

Συμπερασματικά:
Δεν χρειαζόμαστε χημεία για να αποκτήσουμε φτερά.
Αυτό το καταφέρνει η φύση από μόνη της.

Πραγματικά αναλύοντας ο καθένας από εσάς τις δράσεις και των τριών αυτών βοτάνων εύκολα θα διαπιστώσει ότι κοινή τους συνισταμένη είναι η απαραίτητη αποτοξίνωση, η διατήρηση της νεανικότητας, η εξασφάλιση της ζωντάνιας όλη μέρα, η προστασία του οργανισμού και τέλος η ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Το δε σπουδαιότερο είναι ότι από την μια έχουμε απόδοση σε ενέργεια στο μέγιστο φυσιολογικό επίπεδο ( Δεν είναι σαφώς αναβολικά ) και από την άλλη την παντελή έλλειψη παρενεργειών για μικρούς και μεγάλους.

Τέλος αξίζει να τονίσω πως το συγκεκριμένο μείγμα είναι πιστοποιημένα βιολογικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail g.g.erisianos@gmail.com  

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός


 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα