Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΕΟΦ. Μεγάλη προσοχή για συμπλήρωμα διατροφής


Μόδα είναι τα κτισμένα κορμιά όπως τα τατουάζ και οι αποτριχώσεις ακόμα και σε άνδρες. 
Κοντολογίς, στήθος μάρμαρο και κοιλιακοί φέτες.

Σε αυτή ακριβώς την προσπάθεια παρακολούθησης της μόδας στηρίζονται και κυκλοφορούν δεκάδες σκευάσματα, σε κάψουλες, ταμπλέτες, ή ακόμα και σε πλαστικούς κουβάδες με διάφορες ουσίες προκειμένου να αυξηθεί ξεκούραστα ο μυϊκός όγκος και κατ’ επέκταση η αντοχή.

Ο κίνδυνος μεγάλος σαφώς για την υγεία και βεβαιώ συνήθως για να μην πω πάντα δεν αναγράφεται πουθενά.

Έτσι ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι το προϊόν N1 Pre Workout, το οποίο πιθανόν να κυκλοφορεί στην Ελλάδα σαν συμπλήρωμα διατροφής, όπου βρέθηκε να περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση μάλιστα την ουσία Piperine και το μη εγκεκριμένο νεοφανές συστατικό DMAE.

Τόσο η Piperine όσο και η DMAE δεν έχουν ερευνηθεί σε βάθος και μια μακρόχρονη λήψη τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κυρίως στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα με δεδομένο ότι προσφέρουν αφύσικα, βιαίως:
  • Ενέργεια μακράς διάρκειας.
  • Πνευματική συγκέντρωση.
  • Μυϊκή αιμάτωση και αντοχή.

Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία Nutrend D.S. Τσεχίας ( Εταιρία που ασχολείται με ενεργειακά προϊόντα ) και η ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Τσεχίας μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASSF).

Εφιστάτε η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Γενικότερα εφιστώ την προσοχή σε όλους για προϊόντα που βιαίως δημιουργούν μυϊκό όγκο, ενέργεια και αντοχή.
Άλλωστε το μυοσκελετικό του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και έχει τελείως διαφορετικές προδιαγραφές του ενός από τον άλλο.



Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα