Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η ένταξη του Διαβήτη στην συστηματική Γανοθεροπεία.

Κλινικά έχει αποδείξει το Ganoderma Lucidum την ευεργετική του δράση ενάντια και στους δυο τύπους διαβήτη.


Σήμερα θα κάνω μια απόπειρα με λόγια απλά, πως δρα το Ganoderma ευεργετικά ενάντια στον Διαβήτη.

Τι είναι διαβήτης ?
Αρχικά θα υπενθυμίσω επιγραμματικά τι ακριβώς είναι ο διαβήτης και πως εμμέσως πλην σαφώς, καταστρέφει αργά, αργά σώμα και οργανισμό.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μία χρόνια πάθηση, που εμφανίζεται όταν το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη (Τύπου 1) ή όταν ο οργανισμός
δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά (Τύπου 2).

Η Ινσουλίνη είναι μια ορμόνη, που επιτρέπει στα κύτταρα να πάρουν το σάκχαρο από το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν ως πηγή ενέργειας.

Είναι η ενέργεια που τους χρειάζεται με απλά λόγια για να επιτελέσουν το έργο τους όπου και να βρίσκονται σε όλο μας το σώμα.

Υγιή κύτταρα σημαίνει φυσιολογική ανάπλαση τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ανανεώνεται.

{ Θυμίζω πως πολλά κύτταρα συγκεντρωμένα φτιάχνουν τον ιστό, πολλοί ιστοί αντίστοιχα αποτελούν το όργανο.

Δηλαδή για παράδειγμα πολλά κύτταρα που αποτελούν πολλούς ιστούς δεν δημιουργούν μόνο το όργανο πάγκρεας, αλλά και υποστηρίζουν το έργο που επιτελεί. ( Παραγωγή της Ινσουλίνης ) }

Όταν δεν έχουν την ενέργεια αυτή αδυνατίζουν και χάνουν την αναπλαστική τους ιδιότητα με αποτέλεσμα σιγά, σιγά ολοένα οι ιστοί να λιγοστεύουν έως και να εξαφανιστούν.

Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τα τριχοειδή αγγεία που ουσιαστικά τρέφουν και δίνουν ενέργεια στα κύτταρα που αποτελούν και τα ίδια.

Η έκπτωση ανάπλασης των κύτταρων των τριχοειδών αγγείων επιφέρει την μόνιμη καταστροφή τους που μαθηματικά βέβαιο είναι η απώλεια λειτουργίας σώματος και οργανισμού έστω και στο βάθος του χρόνου. }

Γι’ αυτόν τον λόγο ένα διαβητικό άτομο γερνά πρόωρα.

Πως επιδρά ευεργετικά το Ganoderma Lucidum στον διαβήτη στην συστηματική του χορήγηση ? ( Γανοθεραπεία )

Το Ganoderma Lucidum με τις 300 και πλέων δραστικές του ουσίες έχει ως κύρια δράση την επαναφορά και διατήρηση του καρδιαγγειακού μας συστήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά πέρα από τον καθαρισμό των αυλών τριχοειδών, αρτηριών και φλεβών και πέρα από την ελαστικότητα τους που επαναφέρει, ρυθμίζει άμεσα και την ροη του αίματος ( Πηκτικότητα, κινητικότητα )  εμπλουτίζοντας το παράλληλα με όλες τις θρεπτικές και ιαματικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την θρέψη των κυττάρων.

Έτσι εξασφαλίζει την σωστή και τακτική τους ανάπλαση, άρα επαναφέρει στην ζωή ακόμα και χαμένους ή σε έκπτωση ιστούς, όργανα κτλ.

Πέρα αυτών έχει και την δυνατότητα να δημιουργήσει παράπλευρες κυκλοφορίες σε περιοχές που έχουν καταστραφεί τα τριχοειδή αγγεία και δεν αιματονόντε σωστά. ( By pas )

Εν’ προκειμένου στην περίπτωση που είτε ο οργανισμός δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την ινσουλίνη που παράγει, είτε το πάγκρεας δεν παράγει τις απαραίτητες ποσότητες αυτής, σε σύντομο χρόνο αρχίζει να τις προσαρμόζει τις δυο αυτές δράσεις στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την πλήρη ίαση του διαβήτη είναι διαφορετικός από άνθρωπο σε άνθρωπο και θα εξαρτηθεί από την κατάσταση τόσο των βλαβών που έχει προξενήσει το νόσημα, όσο και από την ηλικία.

Πέρα αυτού θυμίζω  ότι οι ευεργετικές δράσεις του Ganoderma Lucidum κτυπούν πάντα την ρίζα του κακού και όχι το σύμπτωμα.

Δηλαδή δεν μας λείπει η ινσουλίνη και δρα ως φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα τροφοδοτώντας τον οργανισμό με ινσουλίνη, ή και το αντίθετο.

Τέλος το Ganoderma Lucidum κλινικά έχει αποδείξει την αντιφλεγμονώδη του  δράση, την αντικαρκινική, την αντιοξειδωτική, την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιθρομβωτική.

Είναι αυτά που απαιτείται να έχει σώμα και οργανισμός στον κάθε άνθρωπο του πλανήτη προκειμένου να υπάρξει υγεία, ευεξία, ομορφιά.

Το δε εκπληκτικό είναι ότι όλα τα δραστικά συστατικά του Ganoderma Lucidum είναι ύδατο-διαλυτά πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός θα πάρει όχι μόνο αυτά που του χρειάζονται και τα υπόλοιπα θα τα αποβάλει δια των φυσιολογικών οδών, ( Ιδρώτας, ούρα, κόπρανα. ) αλλά δεν θα δημιουργήσει καμία  απολύτως  παρενέργεια.

Αυτό είναι ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το Ganoderma Lucidum πλεονέκτημα  που το κατέταξε στα προσαρμογόνα βότανα και πιστέψτε,  δεν είναι και πολλά αυτά.

Επίλογος.
Κάνω σαφές ότι το Ganoderma Lucidum δεν θα αντικαταστήσει άμεσα καμία φαρμακευτική αγωγή που χορήγησε σε ασθενείς ο ιατρός του.

Αυτό θα γίνει στο βάθος του χρόνου από τον θεράποντα ιατρό και κατόπιν εργαστηριακών αποδείξεων.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός




Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα