Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Κορωνοϊός 33. Μόνο από τον αντικειμενικό ιστορικό του μέλλοντος θα μάθουν οι απόγονοι μας την πραγματική αλήθεια


Ας ξεκαθαρίσουμε όμως από την αρχή ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο του Covid – 19 και μόνο ο χειρισμός της αντιμετώπισης του διαφέρει από χώρα σε χώρα.
Ανεξάρτητα από αυτό τα εύλογα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί σε όλους είναι πάρα πολλά και αυτό γιατί:
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν μάθαμε ξεκάθαρα ποτέ από πού μας προέκυψε πραγματικά ο covid -19.

Δεν είναι μόνο ότι από την αρχή της πανδημίας οι αντιφάσεις έδιναν και έπαιρναν σε όλα τα επίπεδα.

Όπως επίσης δεν είναι μόνο πως οι πολιτικοί έγιναν λιμωξιολόγοι και οι δημοσιογράφοι πανεπιστήμονες.

Τέλος, γιατί δεν είναι μόνο, η μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων υπέρ κάποιας κατεύθυνσης, ούτε η μόνιμη επίδειξη τρομολαγνείας των ΜΜΕ προς κάθε κατεύθυνση.

Οπότε τελικά μήπως είναι ένα συνονθύλευμα πληροφόρησης προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Εισαγωγή:
Ο κορωνοϊός υπάρχει και ανήκει σε μια ομάδα ιών που απέδειξε πως εύκολα μεταδίδεται, αιφνιδίασε την ιατρική κοινότητα και έως σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια περίπου την διχάζει συνάμα.
Στο πέρασμα αυτών των χρόνων από την μια ο ιός μεταλλάχτηκε πολλές φορές ακλουθώντας την φυσιολογική πορεία γενικότερα των ιών και από την άλλη η αντιμετώπιση του μέχρι σήμερα έχει αποδεδειχθεί ότι περισσότερο βασίστηκε σε ευχολόγια και σπασμωδικές, αντιφατικές κυβερνητικές αποφάσεις και λιγότερο επί της πραγματικής του ουσίας.


Έτσι έχουμε από την μια:

Να στραπατσάρονται απροκάλυπτα ανθρώπινα δικαιώματα βάση διεθνών συνθηκών.

Να επιβάλουν αψυχολόγητες, αντιφατικές και φορές τιμοκρατικές καραντίνες.

Να επιβάλουν εμβολιασμούς που πραγματικά δεν έχουν να αποδείξουν θετικό πρόσημο επί της ουσίας.

Να εξαναγκάζουν έμμεσα και άμεσα τους πολίτες για αυτόν τον εμβολιασμό και μάλιστα από φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν με μια απλή αδειοδώτιση χωρίς ουσιαστική έγκριση.

Να εξασφαλίζοντας εκ’ των προτέρων στους κατόχους και παραγωγούς των εμβολίων το ακαταδίωκτο.

Να μην υπάρχει καταγραφή ως οφείλουν όλα τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα πιθανών παρενεργειών και μάλιστα σε ποσοστιαία βάση.

Να φιμώνουν ή ακόμα και να γελοιοποιούν συλλήβδην κάθε αντίθετη άποψη από την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών.

Να δαπανώνται από την κεντρική εξουσία τεράστια χρηματικά ποσά σε τελε-αστέρες υπέρμαχους των εμβολίων.

Να αντιφάσκουν οι αποφάσεις αντιμετώπισης της πανδημίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Τέλος να έχουν διχάσει ως αδαής, εμβολιασμένους με τους ανεμβολίαστους όταν μάλιστα ξεκάθαρα στερούνται ουσιαστικών επιχειρημάτων με το πιο εξόφθαλμο αυτό που ομολογούν πως οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό.

Από την άλλη:
Υπάρχουν τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις που αφενός εκμαιεύουν επιφυλακτικότητα ή και στρέφονται κατά των εμβολίων όπου απαξιώνονται συστηματικά ή και φορές διώκονται δικαστικά.

Δεν καταθέτουν όπως όφειλαν στον ΕΟΦ τόσο οι γιατροί όσο και ασθενείς κίτρινες κάρτες για συμβάντα μετά εμβολιασμών προκειμένου τα στοιχεία αυτά να συγκεντρωθούν στην Ουψάλα και να ολοκληρωθεί ο φάκελος των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που κυκλοφορούν. ( Κίτρινη κάρτα συμπληρώνομαι από τυχών αναποτελεσματικότητα του φαρμάκου, παρενέργεια, επιπλοκή έως και θάνατο. )

Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που καταπατώνται κεκτημένα ανθρώπινα δικαιώματα με συνέπεια να υπάρχει μερίδα συνανθρώπων μας που αντιδρά στην υποχρεωτικότητα.

Τέλος με τις αντιφατικές αποφάσεις, διατάξεις της εκτελεστικής εξουσίας τόσο επαγγελματικοί κλάδοι, όσο και άτομα έχουν πληγεί οικονομικά ανεπανόρθωτα και μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που ξεπέρασαν τα όρια της φτώχιας.

Απόπειρα συμπεράσματος:

Όταν δεν υπάρχει αντικειμενική και τεκμηριωμένη ενημέρωση ασφαλώς δεν μπορεί να υπάρξει και συμπέρασμα όχι μόνο σε όσους η επαγγελματική τους ενασχόληση άπτεται στην υγεία, αλλά και στους απλούς συνανθρώπους μας που ενημερώνονται αποκλειστικά και μονομερώς από τηλε-αστέρα που έλαβε τα χρόνια αυτά 750.000,00 ευρώ για να υβρίζει κάθε αντίθετη άποψη.
Τραγική απόδειξη η πληροφόρηση του κοινού ότι στους διασωλινομενους συνανθρώπους μας, το 60% είναι άτομα ανεμβολίαστα ή μερικώς εμβολιασμένα και μόνο ( Όπως λένε ) το 40% είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Προσωπικά έχω πάθει τρικυμία εν Κρανείο που λέει ο δημόσοφος λαός μας.
Το ανεμβολιαστος το καταλαβαίνω όπως όλοι μας και είναι αυτός που δεν έχει κάνει εμβόλιο.
Το μερικώς εμβολιασμένος ποιος είναι ?
Αυτός που έχει κάνει μόνο την μια δόση ?
Αυτός που έκανε τις δυο δώσεις και αρνείται να κάνει την τρίτη ?
Ή αυτός τέλος πάντων που έτσι μας αρέσει να τον βαφτίσαμε μερικώς !

Ακόμα και σε αυτό δεν έχουμε καμία ειλικρινή απάντηση και το μόνο που μας μένει ως επισφράγιση είναι η άρση των περιοριστικών μέτρων για όλους εκτός των υγειονομικών που παραμένουν σε αναστολή γιατί έτσι τους ΑΡΕΖΕΙ που θα έλεγε και ο αείμνηστος Ρασούλης.

Με λόγια απλά τα συμπεράσματα δικά σας.
Συμβουλή μου, προσέχετε την υγεία σας, ενισχύεται ανελλιπώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα, κάντε συχνή φυσική αποτοξίνωση και εμπιστευτείτε τα πράσινα φάρμακα και βιολογικά συμπληρώματα διατροφής.





Με εκτίμηση
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός





Διαβάστε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα