Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κυτταρίτιδα & χαλάρωση ? Σύσφιξη εδώ και τώρα.

Φαινόμενο σύνηθες η συνύπαρξη
και των δυο.

Άμεση αντιμετώπιση τους λοιπόν
με τον πιο φυσικό τρόπο και για μόνιμο οριστικό αποτέλεσμα.
Μοναδικό μειονέκτημα στην θεραπεία αυτή είναι η ανάγκη επιδιόρθωσης ή και αγοράς καινούργιων ρούχων μικρότερου μεγέθους συντομότατα !  

Βέβαια εδώ αν σας έλεγα δεν θέλει κόπο παρά μόνο τρόπο, σε πολύ προχωρημένες καταστάσεις θα ήμουν κοινός ψεύτης.

Ασφαλώς θέλει τον τρόπο, αλλά παράλληλα κόπο, επιμονή και υπομονή για μόνιμο οριστικά αποτέλεσμα.

Γιατί πώς να το κάνουμε διαφορετικά, η πάθηση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την χαλάρωση υποδηλώνουν διαταραχή του μάτριξ της συνοχής του δέρματος, κατακράτηση υγρών και λίπους, μα και το χειρότερο, όλα αυτά από κακή αιμάτωση της περιοχής.

Κατά την προσωπική μου άποψη λοιπόν, δεν καταπολεμάς το φαινόμενο αυτό μόνο εξωτερικά με πανάκριβες κρέμες που περιέχουν μόνο λιποδιαλυτές ουσίες, γιατί απλά με το σταμάτημα της αγωγής το φαινόμενο θα επανέρθει δριμύτερο.

Εκείνο που χρειάζεται πρωτίστως είναι η επαναδραστηριοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος για να επιτελέσει αυτή μετά την δουλεία της.

Δηλαδή, να αποβάλει το κατακρατημένο νερό, να μην επιτρέψει την συσσώρευση του λίπους ξανά και τέλος να αναδομήσει το δέρμα από μέσα προς τα έξω και τα αντίθετα.

Κοντολογίς, καιρός για μετωπική επίθεση στην κυτταρίτιδα και την χαλάρωση.

Ο κανόνας είναι ένας της πρότασης μου αυτής και εκείνο που θα αλλάξει είναι οι δοσολογίες και οι εξωτερικές εφαρμογές μέσα στην ημέρα που θα είναι ανάλογες με την βαρύτητα της κατάστασης.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.

Ο Κανόνας.

Εν’ αρχή ξεχνάμε τον καναπέ και την αναπαυτική πολυθρόνα και εντάσσουμε στην καθημερινότητα μας σε ότι αφορά την διατροφή, πολλά γεύματα και μικρά, θα πίνουμε αρκετούς φυσικούς χυμούς χωρίς ζάχαρη και τουλάχιστον 2 λίτρα νερό.

Σε ότι αφορά την άσκηση, τουλάχιστον 30 με 45 λεπτά καθημερινό βάδισμα σε επίπεδο mars.

Άμεση αποτοξίνωση σε φυσιολογικούς ρυθμούς ( 30 Ημερών )  με την φόρμουλα του Πανεπιστημίου Αθηνών που συμπεριλαμβάνει σε μελετημένη κλινικά αναλόγια και σε μια κάψουλα Πυκνογενόλη, Τζίνγκο Μπιλόμπα και εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού.

Παράλληλα θα ενισχύσουμε το κυκλοφορικό μας σύστημα πρωτίστως με την ένταξη μας στην Γανοθεραπεία, αλλά συγχρόνως θα πετύχουμε επαναδραστηριοποίηση του μεταβολισμού μας για γρήγορες καύσεις και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας.

Έως εδώ έχουμε πετύχει σίγουρα και με αποδείξεις την καθολική επίθεση κυτταρίτιδας και χαλάρωσης εσωτερικά και την αποβολή δια πάντως των κατακρατημένων υγρών και του συσσωρευμένου λίπους. ( Αισθητή θα είναι και η απώλεια περιττών κιλών )

Εξωτερική επίθεση.

Κάθε βράδυ πριν την κατάκλιση ένα δροσιστικό ντούζ είναι απαραίτητο και τοπικά στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα με το ειδικό φυσικό σαπούνι που περιέχει ελαιόλαδο, σπιρουλίνα, αγκινάρα και πράσινο τσάι κάνουμε επίμονο μασάζ με κυκλικές κινήσεις για δέκα λεπτά περίπου.

Ταμπονάροντας στεγνώνουμε το σώμα καλά με την πετσέτα και κάνουμε ελαφρύ μασάζ με λάδι Bio Jojoba ψυχρής έκθλιψης.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχουμε αφενός την ενίσχυση της μικρό κυκλοφορίας του αίματος τοπικά ( Περιφερική κυκλοφορία ) εμπλουτίζοντας το δέρμα και εξωτερικά με τις συσφυκτικές ιδιότητες του Bio Jojoba Oil.

Σε καταστάσεις πολύ βαριές, θα χρησιμοποιήσουμε ως βάση το Bio Jojoba Oil και στα 100ml θα προσθέσουμε σε σταγόνες ( Ανάλογα της βαρύτητας ) αιθέριο έλαιο Κέδρου, Λεμονιού και Δενδρολίβανου.

Με αυτόν τον τρόπο το σίγουρο είναι ότι αφενός θα έχουμε ένα γρήγορο, ορατό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και αφετέρου την ποθητή οριστική μονιμότητα του αποτελέσματος.

Η θεραπεία θα διαρκέσει μέχρι του επίτευξης του τελικού στόχου, τα δε αποτελέσματα θα φανούν από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 


Διαβάστε ακόμα: 
 

 
 
Υ/Γ  Για κάθε διευκρινιστική ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μου ανεπιφύλακτα  
 
 

 
  

  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα