Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ιπποφαές. Το θεμέλιο της υγείας.

Δεν είναι απλά ακόμα ένας αρωγός υγείας, ευεξίας και ομορφιάς για τον άνθρωπο,
είναι ουσιαστικά το θεμέλιο αντιμετώπισης των καθημερινών μας αναγκών.
Στην σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη το Ιπποφαές κατέχει μια περίοπτη θέση όχι μόνο με τα 190 και πλέων ωφέλεια δραστικά του συστατικά αλλά και με το εκπληκτικό του χαρακτηριστικό της  χαμηλής έως ανύπαρκτης τοξικότητας.

Αξίζει σήμερα να σας τονίσω μερικά από τα εκπληκτικά του χαρακτηριστικά, όχι τόσο γνωστά σε όλους, που συνάμα το κάνουν και μοναδικό σύμμαχο για την υγεία μας.

Πλούσια πηγή βιταμίνης C το Ιπποφαές με μέση περιεκτικότητα τα 695mg ανά 100 γραμμάρια. ( Περίπου δηλαδή 14 με 15 φορές σε αντιστοιχία περισσότερη από τον βασιλιά της βιταμίνης C που είναι το πορτοκαλί )  

Το Ιπποφαές περιέχει ακόμα και όλα τα απαραίτητα μέταλλα για την σωματική και πνευματική μας υγεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο.

Εκτός αυτών σημαντικό είναι ότι το Ιπποφαές περιέχει σχεδόν όλη την ομάδα των Ωμέγα λιπαρών ακόμα και το σπανιότερο Ω 7. ( Ω 3, Ω 6, Ω 9 )

Θα θυμίσω ότι τα Ωμέγα λιπαρά οξέα συμβάλουν καθοριστικά στην μείωση του κινδύνου των θρομβώσεων διατηρώντας των αυλό κυκλοφορίας του αίματος καθαρό και της διατήρησης της ελαστικότητας των αγγείων.

Επίσης θα προσθέσω ότι το Ιπποφαές περιέχει ακόμα και 18 διαφορετικά αμινοξέα που εξ’ αυτών τα 8 είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οργανισμού. ( Θρεονίνη, Βαλίνη, Μεθειονίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Trytophan, Ισολευκίνη, και Φαινυλαλανίνη. )

Σημαντικό είναι και το αναφέρω ξεχωριστά είναι και η μεγάλη περιεκτικότητα του σε Ασπαρτικό οξύ, απαραίτητος και μεγάλης αξίας διαιρετικός νευροδιαβιβαστής του σχηματισμού DNA και RNA.

Με όλα αυτά συμπερασματικά και με ασφάλεια μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι το Ιπποφαές έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αναλγητική, επουλωτική και αντισηπτική δράση.

Επιπλέον θα προσφέρει ενέργεια, ευεξία και αποδεδειγμένα λάμψη στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Για το τέλος άφησα για να σας αναφέρω την ελάχιστη έως ανύπαρκτη τοξικότητα του σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης υπερδοσολογίας.

Συμπερασματικά:
Έστω και με τις περιληπτικές αναφορές μου για το Ιπποφαές, εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι θεμελιώνει την υγεία, διατηρεί την ευεξία και τέλος συμβάλει στην ομορφιά του ανθρώπου κάθετα.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 


Διαβάστε ακόμα:


 

 
 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα