Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Ganoderma Lucidum. Αλήθειες και ψέματα !

Τύχη για την ανθρωπότητα η ύπαρξη του Ganoderma Lucidum όπως άλλωστε το έγραψε και ο Γαληνός το 190 μ Χ.

Ατυχία για το πολυδύναμο αυτό φυσικό ίαμα,
τα όσα επιπόλαια αναγράφονται από τυχαίους  δημιουργώντας μόνο σύγχυση σε όλους.
Η σύγχυση αυτή προσωπικά εκτός του ότι με ενοχλεί,
μου δημιουργεί και φόβο για την πορεία αυτού του μοναδικού ιάματος.


Εύκολα ο ενθουσιασμός όταν είναι στηριγμένος σε υπερβολές και ψέματα γεννά την απογοήτευση, μα και τόσο εύκολα η απογοήτευση φέρνει την απαξίωση.

Άδικα ναι μεν αλλά.   

Άδικα γιατί το Ganoderma Lucidum πραγματικά αθόρυβα και χωρίς φανφάρες μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και εντούτοις το έχουν βάλει στην μέση και το κακοποιούν βάναυσα.

Από την μια μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να ευτελίσουν την αναμφισβήτητη πλέων αξία του ακόμα και ως αρωγού καλής υγείας, μα και από την άλλη μικρή και μεγάλη εμπορευόμενοι του, που τάζουν χωρίς γνώση και προπάντων συνείδηση τα πάντα στους πάντες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σπορά της αμφιβολίας για τις δράσεις του σε όλους  με πιθανό σήμερα τον κίνδυνο να μην το εμπιστεύεται σε μέλλοντα χρόνο κανείς.

Και ναι μεν τα οικονομικά συμφέροντα να τρίβουν άλλη τα χέρια τους που κέρδισαν άλλη μια μάχη ενάντια της φύσης, οι δε εμπορευόμενοι, αριβίστες ως συνήθως θα ασχοληθούν με κάτι άλλο χωρίς να χάνουν χρόνο.

Η πιστή μου για τις ευεργετικές δράσεις του πολυδύναμου Ganoderma Lucidum υπέρ της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς του ανθρώπου με οδηγούν σήμερα να ανακεφαλαιώσω το επιστημονικό προφίλ του φράζοντας έτσι τους διαδρόμους της κάθε παραπληροφόρησης που ως γνωστό είναι το αίτιο κάθε κακού.

Αλήθειες και ψέματα ή αν το επιθυμείτε, ουσία και υπερβολές για το Ganoderma Lucidum έτσι όπως πιθανά να θέλουν οι περισσότερη να ακούσουν.

Υπερβολή ή ψέμα.

Ganoderma Lucidum του προσάπτουν το σλόγκαν ο βασιλιάς των βοτάνων.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Στα φαρμακευτικά φυσικά ιάματα δεν υπάρχουν βασιλιάδες, πρίγκιπες και ιπποκόμοι.

Όλα τους αποτελούν μια ενιαία ομάδα, γροθιά θα έλεγα όχι μόνο σε κάθε νόσημα που ταλανίζει τον άνθρωπο, αλλά και στην διατήρηση της καλής υγείας του.

Ο συνδυασμός τους από έναν γνώστη θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα που κανένας βασιλιάς δεν μπορεί να το κάνει μόνος.

Το Ganoderma Lucidum από την άλλη αποτελεί σίγουρα τον κορμό κάθε εναλλακτικής φυσικής θεραπείας ακόμα και σε σοβαρότατα νοσήματα, ακόμα και σε κάθε άλλη εναλλακτική θεραπεία μα πολύ περισσότερο και σε θεραπείες με φαρμακευτικά σκευάσματα.

Υπερβολή ή ψέμα.

Το Ganoderma Lucidum θα ρυθμίσει ΑΜΕΣΑ την χοληστερίνη, τα τριγλικερίδια, το ουρικό οξύ και όλες τις άλλες τιμές των εργαστηριακών αιματολογικών εξετάσεων.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Το Ganoderma Lucidum δεν διαθέτει κανένα μαγικό ραβδάκι όπου άμεσα θα μπορέσει να προσαρμόσει τον οργανισμό μας στις φυσιολογικές τιμές των αιματολογικών εξετάσεων όταν υπάρχει πρόβλημα.

Θέλει τον χρόνο του που είναι ανάλογος του μεγέθους του προβλήματος, της τοξικότητας του ασθενούς, του χρονικού διαστήματος που νοσεί και τέλος της σχέσης ηλικία, βάρος και ύψους.

Πως κάποια χρονική στιγμή αυτό θα γίνει είναι γεγονός και κλινικά αποδεδειγμένο.

Θα τονίσω εδώ ιδιαίτερα ότι αυτό δεν το επιτυγχάνουν ούτε τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που χορηγούνται ξέχωρα για την χοληστερίνη, ξέχωρα για την ουρία, ξέχωρα για τα τριγλικερίδια κτλ. ( Χορηγούνται εύκολα μάλιστα ασχέτως με την επιβάρυνση που προκαλούν σε νεφρούς και ήπαρ καθώς και των γνωστών παρενεργειών που έχουν σε άλλες λειτουργίες του οργανισμού. )

Το βέβαιο είναι ότι το Ganoderma Lucidum σε ένα άνθρωπο που το λαμβάνει συστηματικά,  απλά για καλή υγεία θα τον προστατεύει κάθετα στο να μην νοσήσει ποτέ από τα προαναφερόμενα.

Υπερβολή ή ψέμα.

Το Ganoderma Lucidum θα ρυθμίσει ΑΜΕΣΑ τον διαβήτη και από τον πρώτο μήνα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Κανένα άμεσο αποτέλεσμα στην ουσιαστική ρύθμιση του διαβήτη δεν υπάρχει με το Ganoderma Lucidum.

Ο διαβήτης ως γνωστό χωρίζεται σε δυο τύπους.

Στον τύπο Α ή 1 το αποτέλεσμα θα είναι πιο μακρινό σε σχέση με τον διαβήτη τύπου Β ή 2.

Εκείνα που επιτυγχάνονται με το  Γανόδερμα και το καθιστούν επιβεβλημένο και μοναδικό και στους δυο τύπους διαβήτη είναι τα εξής:

·         Σχετικά άμεσα η προστασία των αγγείων ως προς την σύνθεση και την απαιτούμενη ελαστικότητα τους.

·         Σε ένα δεύτερο χρόνο που και αυτός θα εξαρτηθεί από την βαρύτητα του περιστατικού και την φυσική κατάσταση του ασθενούς, θα μειωθούν τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα του σακχάρου στο αίμα στις υποχρεωτικές  καθημερινές μετρήσεις.  

·         Σε ένα τρίτο χρόνο θα διαπιστωθεί πως η γλυκοζιομένη μπήκε στα φυσιολογικά επίπεδα.

·         Τέλος σε τέταρτο χρόνο θα αρχίσει αργά, αργά η μείωση των χημικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Αυτό που θα πρέπει ουσιαστικά οι πάσχοντες από διαβήτη να έχουν πάντα κατά νου είναι η ΑΜΕΣΗ στιβαρή προστασία που κάνει το Ganoderma Lucidum στο καρδιαγγειακό τουςσύστημα και δεν θα κιντυνεύσουν ποτέ από τις συνέπειες αυτής της ύπουλης ασθένειας. ( Νεφρική ανεπάρκεια, τύφλωση, βαρηκοΐα, καρδιακά νοσήματα, διαβητικό πόδι κ.α. )

Όλα τα υπόλοιπα έπονται σίγουρα, όμως στον χρόνο τους.

Υπερβολή ή ψέμα.

Το Γανόδερμα ρυθμίζει ΑΜΕΣΑ την υπέρταση.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Εκλαϊκευμένα ο λαός μας λέει ότι ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια.

Έτσι και η υπέρταση ως διάβολος έχει πολλές αιτίες και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν και αρκετές δεκάδες φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα με αντίστοιχα πολλές φαρμακευτικές ουσίες.

Παρόλα αυτά οι υπερτασικοί το ξέρουν καλά πως δύσκολα έρχεται σε λογαριασμό από την μια αλλά και από την άλλη πάντα ζουν σε επαγρύπνηση.

Μέσα στο εύρος των ευεργετικών δράσεων του, το Ganoderma Lucidum κλινικά έχει αποδείξει πως περιέχει και σχεδόν όλα τα αίτια της υπέρτασης αλλά ώσπου να τα επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα θέλει αρκετό χρόνο.

Εδώ αναγκαστικά θα κάνω μια επιβεβλημένη διευκρίνιση.

Τα χημικά φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα παρουσιάζουν μια σχετική αμεσότητα ως προς το αποτέλεσμα γιατί η έρευνα οδήγησε την δράση τους στο σύμπτωμα και ΟΧΙ στην αιτία.

Έτσι για παράδειγμα μια υπέρταση που οφείλεται στην κατακράτηση υγρών, χορηγούμε στον ασθενή ένα διουρητικό και έχει ναι μεν το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά το αίτιο που δημιουργεί την κατακράτηση παραμένει ανενόχλητο.

Το Ganoderma Lucidum όπως και σχεδόν όλα τα φυσικά ιάματα κάνει το τελείως αντίθετο.     

Καταπολεμά το αίτιο που δημιουργεί την κατακράτηση για να μην ξανά εμφανιστεί ποτέ, έτσι λοιπόν απλά σαφέστατα θέλει πολύ περισσότερο χρόνο.

Υπερβολή ή ψέμα.

Το Ganoderma Lucidum θεραπεύει ΑΜΕΣΑ όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Ω θεέ μου, τι κομπογιαννιτισμός θα αναφωνήσω εν’ πλήρη συναίσθηση ευθύνης των γραφομένων μου.

Τα αυτοάνοσα νοσήματα αφενός είναι πολλά και διαφορετικά στην ρίζα τους και την συμπτωματολογία και αφετέρου όλη η επιστημονική κοινότητα έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω τους και δεν έχει βγάλει άκρη.

Θα βγάλει το Γανόδερμα και με τόση ευκολία κάποιοι το αναφέρουν ως πανάκεια ?

Ασφαλώς και ΟΧΙ πλην όμως κάποιες δράσεις που έχει το Ganoderma Lucidum σαφέστατα βοηθούν στην ανακούφιση των ασθενών γενικά, σε ορισμένα ανακόπτουν την εξέλιξη και λίγα τα αναχαιτίζουν πραγματικά.

Και για να γίνω πιο σαφής το GanodermaLucidum με τις 300 και πλέων ιαματικές και θρεπτικές του ουσίες κλινικά έχει αποδείξει ότι έχει:

     I.        Ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση ( Φλεγμονή υπάρχει σε πολλά αυτοάνοσα νοσήματα όπως είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα και γενικότερα οι ρευματοπάθειες, η ψωρίαση, η σκλήρυνση κατά πλάκας στην έξαρση της, ο Ερυθιματώδης Λύκος, κ.α. )

   II.        Ισχυρή ενίσχυση του ανοσοποιητικού βοηθώντας το έτσι να επιδιορθώσει το λάθος του επιλεκτικά από την μια, αλλά παρεμποδίζοντας δυναμικά από την άλλη την εξέλιξη του.

 III.        Μοναδική ομαλοποίηση όλου του καρδιαγγειακού συστήματος έτσι ώστε τα υγιή κύτταρα να τρέφονται, αναπλάθονται και διατηρούνται σωστά.

 IV.        Ισχυρή αντιθρομβωτική δράση έτσι ώστε να μην υπάρχει σημείο του σώματος σε υπολειτουργία.

   V.        Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση έτσι ώστε να μην επιτρέπει στις τοξίνες να συσσωρευτούν επιβαρύνοντας γενικότερα τον οργανισμό.

Όλες αυτές οι δράσεις λογικά συμβάλουν εν’ πρώτης στην σταθεροποίηση του όποιου αυτοάνοσου νοσήματος και γιατί όχι στην αναχαίτιση ορισμένων εξ’ αυτών.

Το θέμα που τίθεται λοιπόν είναι ο κατάλληλος χειρισμός της εξατομικευμένης αγωγής με το  Ganoderma Lucidum και ο συνδυασμός του με άλλα πιο ειδικευμένα φυσικά ιάματα για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα πάντα στον χρόνο τους.

Υπερβολή ή ψέμα.

Το Ganoderma Lucidum Θεραπεύει ΑΜΕΣΑ τον καρκίνο.

Αλήθεια και επί της ουσίας.

Όχι έτσι γενικόλογα και επιπόλαια όπως αναφέρεται, το Ganoderma Lucidum δεν θεραπεύει τον καρκίνο μιας και ο καρκίνος είναι ένα κεφάλαιο που για να το καλύψεις πρέπει να γράψεις τόμους εγκυκλοπαίδειας και πιθανά θα σου ξεφύγουν κάποιες περιπτώσεις.

Το Γανόδερμα συμβάλει μοναδικά στην ενίσχυση, ενδυνάμωση των υγιών κυττάρων παρεμποδίζοντας έτσι την διάσπαση των καρκινικών κυττάρων  και κατά συνέπεια την μετάσταση τους.

Όμως αυτή η διαδικασία για να ολοκληρωθεί θα απαιτήσει χρόνο και ειδικευμένη δοσολογία ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού.

Σε έγκυρη διάγνωση πρωτοεμφανιζόμενης καρκινικής εστίας κλινικά έχει αποδείξει πολύ θετικά αποτελέσματα, όμως σε ένα μεταναστευτικό καρκίνο τελευταίου σταδίου δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο.

Η κλινική μου εμπειρία μου έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στις γυναικολογικές νεοπλασίες και γενικότερα γυναικολογικούς όγκους, το ίδιο και στην υπερτροφία του προστάτη.

Σε έναν όμως διάσπαρτο του τελευταίου σταδίου δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο.

Σε μια σφαιρικότερη τοποθέτηση με σιγουριά μπορώ αναφέρω πως οι ενταγμένοι ασθενείς με καρκίνο στην συστηματική Γανοθεραπεία είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερη αντίδραση στις χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες που επιβαλλόντουσαν.

Συμπερασματικά:

Δεν ονόμασα τυχαία το Ganoderma Lucidum άξονακάθε θεραπείας και μοναδικό αρωγό υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Δεν το συμπεριλαμβάνω τυχαία σε κάθε θεραπευτική μου πρόταση σε όσους με εμπιστεύονται.

Τέλος δεν το λαμβάνω ο ίδιος καθώς και όλη μου η οικογένεια συστηματικά πρόληψη.

Το Γανόδερμα είναι ένα πολυδύναμο φυσικό ίαμα απαλλαγμένο από κάθε είδους παρενέργειες που υπερασπίζεται την υγεία, ανοίγει τους δρόμους πρόσληψης κάθε ιαματικής και θρεπτικής ουσίας συνεργαζόμενο αρμονικά με αυτές, συμβάλει στην ευεξία παρά το άγχος και τις τοξίνες της καθημερινότητας και τέλος διατηρώντας όλο το καρδιαγγειακό σύστημα σε νεανικότητα χαρίζει ομορφιά.

Τέλος, για όλες τις προαναφερόμενες ομάδες νοσημάτων είναι ο απαραίτητος σύμμαχος και ανιχνευτής της εστίας του κακού.

Μπορεί πραγματικά να συμβάλει θετικά αρκεί να του χαριστεί ο απαιτούμενος εύλογος χρόνος και ο χειρισμός του να γίνει από ειδικό.  


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού  
Φαρμακοποιός
Διαβάστε ακόμα: 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

e-mail   g.g.erisianos@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα