Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ganoderma Lucidum & μνήμη.

Μπαίνοντας στην περίοδο των μαθητικών
και φοιτητικών εξετάσεων ολοένα
και περισσότερο απασχολεί εξεταζόμενους
μα και φορές γονιούς η αποστήθιση
των μαθημάτων τους.
Αυτό που αναφέρω τεκμηριώνεται με τα πολλά δημοσιεύματα και διαφήμισης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας,
για θαυματουργά προϊόντα φυσικά ή μη που υπόσχονται γρήγορα και απλά μνήμη Ελέφαντα και ενέργεια
σε μέγιστο βαθμό.
Είναι όμως έτσι ή εν’ προκειμένου αναφορά στην μνήμη έτσι ή έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες ?


Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους γενικά, εξεταζόμενους και γονιούς και ας τα πιάσουμε από την αρχή κατανοώντας το πρόβλημα σε βάθος.

Τι θα μπορούσε αρχικά να μπλοκάρει την μνήμη ενός εξεταζόμενου ?

·         Το stress των εξετάσεων.
Ο μεγάλος ανταγωνισμός, ( Αντικειμενικός αλλά και υποκειμενικός. ) το κυνήγι της βαθμολογίας και τέλος το άγχος δημιουργούν σίγουρα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα εντός και εκτός σπιτιού που ο εξεταζόμενος πρέπει να συμβίωση μαζί τους μέχρι το πέρας της εξεταστικής περιόδου.

·         Η πίεση του χρόνου.
Μα και όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, όπου εδώ αρχίζουν οι υπερβολές.

Κακή ή υπερβολική διατροφή, ελάχιστος ύπνος, μονότονες καταστάσεις.

·         Η υπερκόπωση.
Μοιραία και μάλιστα την κρίσιμη στιγμή έρχεται και η υπερκόπωση συνοδεία απώλειας μνήμης, όπου ατυχώς πολλές φορές καταφεύγουν οι εξεταζόμενοι σε επικίνδυνα ενεργειακά ποτά που ουσιαστικά από μόνα τους αυξάνουν το άγχος με ταχυκαρδίες, υπερκινητικότητα και άλλες γνωστές παρενέργειες.

 
Την φύση δεν την παραβιάζουμε.
Για μια ακόμα φορά φίλες και φίλοι αναγνώστες συνιστώ ψυχραιμία και εν’ προκειμένου ανάλυση της ανθρώπινης φυσιολογίας.

Τι μας χρειάζεται για να αυξήσουμε και διατηρήσουμε την μνήμη μας σε ψηλά επίπεδα ?

·         Οξυγόνο στον εγκέφαλο.
Η κακή διατροφή, η έλλειψη ύπνου, άσκησης και ανάπαυσης, μα και το άγχος μπλοκάρουν το απαιτούμενο οξυγόνο που χρειάζεται ο εγκέφαλος.

·         Νηφαλιότητα στην σκέψη.
Με μειωμένη οξυγόνωση του εγκεφάλου σαφώς δεν θα υπάρξει ηρεμία και νηφαλιότητα.

·         Ενέργεια.
Λογικά τις μέρες της προετοιμασίας και εξετάσεων οι ανάγκες σώματος και οργανισμού είναι αυξημένες και σίγουρα δεν θα μας τις καλύψουν οι πολλοί καφέδες και τα άγνωστης δράσης χημικά ιδιοσκευάσματα.

Γανοθεραπεία.
Προσωπικά θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την ένταξη του εξεταζόμενου στην Γανοθεραπεία από σήμερα κι’ άλας σε συνδυασμό με μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Γιατί Ganoderma Lucidum ?
Εύλογα ο κάθε ένας θα αναρωτηθεί πως είναι δυνατών ένα τόσο και κλινικά αποδεδειγμένο θεραπευτικό ίαμα των τόσο σοβαρών νοσημάτων θα βοηθήσει καθολικά την μνήμη ενός εξεταζόμενου ?

Τα επιχειρήματα πολλά και στο παγκόσμιο γνωστά πως το Ganoderma Lucidum με τις 300 και πλέων υδατοδυαλιτές δραστικές του ουσίες μέσα στα δεκάδες ευεργετήματα του στην προκειμένη περίπτωση προσφέρει:

·         Οξυγόνωση σε όλο το σώμα. 
Στην προκειμένη περίπτωση όπως προανέφερα η οξυγόνωση του εγκεφάλου είναι αυτή που θα αυξήσει και θα διατηρήσει την μνήμη ενός εξεταζόμενου σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Εκτός αυτού θα τονίσω πως η νηφαλιότητα, ψυχραιμία και οξυδέρκεια των ενταγμένων στην συστηματική Γανοθεραπεία είναι τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν ξεχωριστούς.

Δεν θα ήταν ατόπημα να σας θυμίσω πως το Ganoderma Lucidum και με αυτόν τον μηχανισμό, κλινικά έχει δώσει θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ βαριά νοσήματα όπως είναι η άνοια και το Alzheimer.

·         Ενέργεια σε σώμα και οργανισμό.
Από την μια η οξυγόνωση όλων των κυττάρων του σώματος που προσφέρει το Ganoderma Lucidum και από την άλλη οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και οι τόσες άλλες θρεπτικές του ουσίες καλύπτουν τις ανάγκες σε ενέργεια σώματος και οργανισμού 100% όλο το εικοσιτετράωρο.

·         Θωράκιση στο ανοσοποιητικό.
Είναι γεγονός πως σε περιόδους της όποιας υπερπροσπάθειας, πνευματικής ή σωματικής, οι άμυνες του οργανισμού πέφτουν.

Το Ganoderma Lucidum κλινικά έχει αποδείξει ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και έτσι δεν θα υπάρξει κίνδυνος προσβολής από ιώσεις στην περίοδο των εξετάσεων.

·         Αποτοξίνωση.
Οι τοξίνες είναι αυτές που μπλοκάρουν την καλή οξυγόνωση γενικότερα, αλλά εν’ προκειμένου των νευρικών απολήξεων που τις θέλουμε να λειτουργούν άψογα.

·         Χωρίς παρενέργειες.
Η ασφάλεια που μου δίνει το Ganoderma Lucidum με κάνει να το θεωρώ γενικότερα ως ίαμα επιλογής ακόμα και στην αύξηση και διατήρηση της μνήμης σε ψηλά επίπεδα.

Όπως προανέφερα όλες του οι δραστικές ουσίες είναι υδατοδυαλιτές, πράγμα που σημαίνει πως ο οργανισμός μας θα πάρει αυτές που χρειάζεται και τις υπόλοιπες θα τις αποβάλει δια των φυσιολογικών οδών.

Άλλωστε είναι γνωστό πως το Ganoderma Lucidum δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλες φαρμακευτικές ή φυσικές ουσίες, δεν επιφέρει εθισμό και τέλος μπορεί να το λαμβάνουν παιδιά ακόμα και γυναίκες που βρίσκονται σε κύηση ή και γαλουχία.

Κοντολογίς, δεν έχει καμία τοξικότητα και η διακοπή του μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Συμπερασματικά:
Το Ganoderma Lucidum γενικότερα είναι ένα ασφαλές φυσικό ίαμα πολλαπλών ενδείξεων και εκατοντάδων κλινικών μελετών σε όλα τα συστήματα του ανθρωπίνου σώματος και οργανισμού.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα και για την ενίσχυση της μνήμης αρκεί να υπάρξει προσδιορισμός στο δασολογικό του σχήμα μιας και απαιτητέ εξατομίκευση.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 


Διαβάστε ακόμα:

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834


 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα