Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ενέργεια για νεανική δράση 365 ημέρες τον χρόνο.

Με μια απλή φαινομενικά σε σύλληψη φόρμουλα τριών μοναδικών στην κατηγορία τους φυσικών ιαμάτων, υπερτροφές για άλλους
και σε μια συγκεκριμένη αναλογία,
επιτεύχθηκε το ποθητό.
Ενέργεια όλη μέρα, ζωτικότητα και ευεξία, ενώ παράλληλα διατηρείται ή και βελτιώνεται η υγεία.  
Spirulina, GinSeng και το μοναδικό Ιπποφαές.

Με μια μελετημένη αναλογία από την φαρμακευτική σχολή Αθηνών και από το τμήμα της κλινικής φαρμακολογίας, ο στόχος διατήρησης της νεανικότητας επιτεύχθηκε στο 100% με εγγυημένη ασφάλεια.

Η τροφή του μέλλοντος Spirulina, ένωσε τις μοναδικές δυνάμεις της με το όπλο της εκστρατείας του μεγάλου Αλεξάνδρου το Ιπποφαές, όπου και τα δυο συμπληρώσαν κάθε κενό από το φυτό της ζωής που είναι το GinSeng.

 
Αναλυτικά

Spirulina.
 
Το γαλαζοπράσινο φύκι Spirulina που ο ΟΗΕ το χαρακτήρισε ως ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα και η NASA ως τροφή του μέλλοντος και αυτά πέρα και των ιαματικών της ευεργετημάτων.

Περιέχει πρωτεΐνη 50 με 70% βιταμίνες του συμπλέγματος Β, την βιταμίνη Ε της νιότης, σίδηρο, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βήτα καροτίνη, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και την απαιτούμενη για το γαστρεντερικό μας σύστημα χλωροφύλλη.

Ιπποφαές.
 
Η λέξη ιπποφαές σημαίνει φωτεινό, λαμπερό άλογο.
Το όνομα του οφείλεται στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που παρατήρησαν ότι όταν έδιναν φύλλα και καρπούς από το συγκεκριμένο φυτό στα τραυματισμένα και κουρασμένα άλογα τους ανάρρωναν άμεσα, αποκτούσαν εκ’ νέου δύναμη και το τρίχωμα τους γινόταν λαμπερό σαν τον ήλιο.

Περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες και ένα μοναδικό αριθμό και συνδυασμό αντιοξειδωτικών που δρουν κατά της γήρανσης, των καρδιαγγειακών προβλημάτων και του καρκίνου.

GinSeng.
 
Το GinSeng είναι γνωστό ως βότανο της ζωής περισσότερο παρά με το πραγματικό του όνομα από την αρχαιότητα.

Έχει μοναδικές ιδιότητες διεγείροντας τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες.

Τροφοδοτεί ενέργεια καταπολεμώντας την κούραση και το στρες, μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα κύτταρα για την σωστή τους ανάπλαση, αποβάλει τις τοξίνες, επιβραδύνει την γήρανση και αυξάνει την λίμπιντο.

Περιέχει την μεγάλη κατηγορία φυτοχημικών ουσιών Eleutherosides E & B.

Και μένουμε πάντα παιδιά.

 
Συμπερασματικά.
 
Η αλληλοσυμπλήρωση δράσεων των φυσικών ιαμάτων προς όφελος του ανθρώπου πάντα ήταν η ιδανική λύση και το ζητούμενο ερευνών.

Στόχος υπήρξε και υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα η ανεύρεση των ιδανικών αναλογιών προκειμένου να υπάρξει το μέγιστο καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην προκειμένη περίπτωση σε μια κάψουλα η συνύπαρξη των βιολογικών προαναφερομένων κάνει θαύματα στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 


Διαβάστε ακόμα: 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν επικοινωνήστε g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο:

Άρθρα

σχετικά άρθρα