Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ganoderma Lucidum & ανοσοποιητικό σύστημα.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό φέρεται
ως κανόνας, αλλά ας μην μας φεύγει από
τον νου, το γεγονός ότι κάθε κανόνας
έχει και τις εξαιρέσεις του.



Η εξαίρεση του κανόνα
σε ότι αφορά
τα φυσικά ιάματα σε σχέση με το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι το Ganoderma Lucidum.

Απάντηση στο εύλογο ερώτημα πολλών αναγνωστών μου, μα πως είναι δυνατόν να ευεργετεί ακόμα και το ανοσοποιητικό, την άμυνα μας δηλαδή θα δώσω σήμερα τεκμηριωμένα και αναλυτικά πιάνοντας τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά θυμίζω παλαιότερη ανάρτηση μου που αναφερόταν στην ανοσολογία και τις φλεγμονές.

Πως με τις τοξίνες που φορές άθελα μας λαμβάνουμε από το περιβάλλων και τις τροφές, καθώς και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου, οι άμυνες μας πέφτουν ( Ανοσοποιητικό σύστημα ) και μας κάνουν ευάλωτους σε διάφορα νοσήματα που προκαλούνται από φλεγμονές.

Απλά δηλαδή, συμπερασματικά από την μια οι τοξίνες και από την άλλη η ηλικία καθιστούν το ανοσοποιητικό μας ανεπαρκές στο να μας προφυλάξει και έτσι δημιουργείται ένα πρόσφορο έδαφος φλεγμονών που είναι αποδεδειγμένα αιτία όλων των δυσάρεστων νοσημάτων.

Τι σχέση έχει το Ganoderma Lucidum
με το ανοσοποιητικό ?

Άμεση και στενά συνδεδεμένη θα έλεγα με διεθνή και προσωπικά κλινικά αποτελέσματα.

Μια από τις πρωταρχικές του δράσεις είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού και η διατήρηση ή επαναφορά του καρδιαγγειακού μας συστήματος.

Αυτό το οφείλει στο γανοντερμικό οξύ, ( Τριτερπενοειδή ) στους πολυσακχαρίτες GLP-(L) & GLP-(L)2 ουσιαστικά που έχει σε αφθονία στην σύνθεση του.

Πέρα αυτών, θυμίζω ότι το Ganoderma Lucidum στο σύνολο του περιέχει 300 και πλέων δραστικές ουσίες όπως λουσιντερμικό οξύ, νουκλεοτίδια, στερόλες εργοστερόλες λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες κ.α.

Το σημαντικό είναι ότι όλες οι δραστικές ουσίες στο Ganoderma Lucidum είναι  σε υδατο-διαλυτή μορφή, πράγμα που εξασφαλίζει αφενός την έλλειψη παρενεργειών και αφετέρου την δράση τους να την χαρίζουν μόνο όταν την έχει ανάγκη ο οργανισμός και τα περισσεύματα να αποβάλλονται από τον οργανισμό δια των φυσιολογικών οδών, χωρίς να επιβαρύνει κύρια συκώτι και νεφρά.

Επίσης σημαντικό είναι ότι το GanodermaLucidum δεν προκαλεί εξάρτιση, εθισμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί κανείς να το λαμβάνει όποτε θεωρεί ότι έχει ανάγκη μιας καθολικής αποτοξίνωσης ή νιώθει πεσμένη την άμυνα του και στην συνέχεια να το διακόπτει όποτε το επιθυμεί.  




Προσωπικά θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα για αποτοξίνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε όλους το  Ganoderma Lucidum, ακόμα και στα παιδιά και τους έφηβους.


 
Έστω και μια κάψουλα την ημέρα είναι ωφέλιμη
για τον οργανισμό μας στην πρόληψη.

 


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός.

 

Διαβάστε ακόμα:
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834

 

 
πνευματικά δικαιώματα bio365.blogspot.com με ενεργό link παραπομπής!   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα