Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Γανοθεραπεία ΙΙ


Μέρος 2ο
- Στον οργανισμό, όλα τα ενεργά στοιχεία που έχει το Γανόδερμα συνεργάζονται αρμονικά για να του επαναφέρουν στο σύνολο την υγεία του και ΟΧΙ μεμονωμένα σε σημεία.


{ Απλοϊκά δηλαδή εφαρμόζει την αρχή, υγιής πνεύμονες θα δώσουν οξυγόνο στο αίμα, υγείες καρδιαγγειακό ( Κυκλοφορικό ) που θα το μεταφέρει μαζί με το νερό και την τροφή σε όλα τα κύτταρα για να υπάρξει σωστή ανάπλαση τους, η σωστή ανάπλαση τους θα μας δώσει υγιής ιστούς, αυτοί όργανα και τέλος φυσιολογική λειτουργία. }
 
 
Στην αναγνωρισμένες από την διεθνή ιατρική κοινότητα μελέτες του ο Dr. Lim, Ph. D. αναφέρεται λεπτομερώς στον μηχανισμός δράσης του Γανοδέρματος και μάλιστα αναφέρει μέχρι και τους χρόνους που απαιτούνται. 

Χωρίζει δε την δράση του σε πέντε βασικά σταδία, εντοπίζοντας επακριβώς την διαδοχικότητα των όσων θα συμβούν μέχρι της ολοκληρωτικής λειτουργίας του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ας δούμε τώρα ακριβώς τι συμβαίνει στον οργανισμό με την είσοδο του στην  Γανοθεραπεία.

ΠΡΩΤΟ στάδιο. { Η αναγνώριση }

 1. Η διάρκεια της ουσιαστικής αναγνώρισης του οργανισμού θα διαρκέσει από 5 έως 7 ημέρες.
 2. Όλα τα κύτταρα ελέγχονται σε ότι αφορά την λειτουργία τους για την σωστή απαραίτητη ανάπλαση τους.
 3. Το Ganoderma Lucidum εντοπίζει ομάδες κυττάρων με πρόβλημα, καθώς ανιχνεύει συγχρόνως και το αίτιο που το δημιουργεί.
 4. Φέρνει στην επιφάνεια όχι μόνο τις γνωστές ασθένειες αλλά και αυτές που υπάρχουν είτε σε υπολανθάνουσα κατάσταση, είτε που θα εμφανιστούν σε μέλλοντα χρόνο.
 5. Με την ολοκλήρωση του σταδίου αναγνώρισης το άτομο που λαμβάνει συστηματικά το Γανόδερμα αντιλαμβάνεται μικρό ενοχλήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί χάνει τα κεκτημένα της η περιοχή που νοσεί και εναντιώνεται στην ίαση. Δεν θα διαρκέσουν αυτές οι αντιδράσεις πάνω από 2 με 5 ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΟ στάδιο. { Αποτοξίνωση }

 1. Το σώμα και ο οργανισμός αρχίζει να ενεργοποιεί τον μηχανισμό απομάκρυνσης όλων των βλαβερών τοξίνων.
 2. Οι βλαβερές ουσίες ( Τοξίνες ) απομακρύνονται δια των φυσιολογικών οδών.
 3. Για να βοηθηθεί η απομάκρυνση των τοξινών, αυξήστε την κατανάλωση του νερού στα 2 με 3 λίτρα την ημέρα το λιγότερο
ΤΡΙΤΟ στάδιο. { Ρύθμιση αποκατάστασης }

 1. Στην χρονική διάρκεια αυτή το Γανοδέρμα επιλεκτικά ενισχύει όλες τις προβληματικές περιοχές του οργανισμού με επαναδραστηριοποίηση των κυττάρων και κατά συνέπεια ιστών, λειτουργιών.
 2. Η αποθεραπεία γίνεται αισθητή με μια σειρά ανεπαίσθητων αντιδράσεων από το άτομο που το λαμβάνει, δείγμα της έναρξης στην αποκατάσταση της υγείας.  
 3. Σε περιπτώσεις που η αγωγή με Γανόδερμα απαιτεί υπέρ-δοσολογία, υπάρχει πιθανότητα οι αντιδράσεις του οργανισμού να είναι εντονότερες.
 4. Καλό είναι να μην ελαττωθεί το δασολογικό σχήμα. Το βέβαιο είναι ότι μετά από 2 έως 3 ημέρες οι αντιδράσεις θα ελαττωθούν μέχρι ολοκληρωτικής εξαφανίσεως τους.
ΤΕΤΑΡΤΟ στάδιο. Αποθεραπεία.  

 1. Στο χρονικό διάστημα αυτό, κύτταρα, ιστοί, όργανα και συστήματα που έχουν προβλήματα αποθεραπεύονται.
 2. Ενισχύεται σε υπέρτατο βαθμό το ανοσοποιητικό καταπολεμώντας όλη την ομάδα των αυτοάνοσων νοσημάτων.
 3. Σώμα και οργανισμός σφύζει ενέργειας και ζωής μέρα με την ημέρα.
ΠΕΜΠΤΟ στάδιο. Ανάπλαση – Αντί-γήρανση.  

 1. Όλο το καρδιαγγειακό σύστημα ( Συμπεριλαμβανομένων και των τριχοειδών αγγείων ) θα αποκατασταθεί.
 2. Το αίμα τόσο σε ροη, όσο και σε πηκτικότητα απαλλαγμένο από θρόμβους και τοξίνες αιματώνει φυσιολογικά όλα τα κύτταρα δίνοντας τους τις απαιτούμενες συνθήκες για σωστή ανάπλαση.
 3. Οξυγόνο, θρεπτικές και ιαματικές ουσίες ενισχύουν τις λειτουργίες των κυττάρων.
 4. Σώμα και οργανισμός προστατεύονται κάθετα από κάθε βλαβερό εξωγενή παράγοντα.
 5. Ο κίνδυνος νοσημάτων μειώνεται κατακόρυφα.
 6. Τέλος, καταπολεμάται ο χρόνος γήρανσης ορατά μέρα με την ημέρα.

Στην μελέτη – παρουσίαση της Γανοθεραπείας του Dr. Lim, Ph. D συμπεριλαμβάνονται πάρα πολλές κλινικές μελέτες ( Δημοσιευμένες σε πρακτικά πολλών συνεδρίων και στο διεθνή Ιατρικό τύπο ) πάνω σε ένα πλήθος χρόνιων ή και θανατηφόρων νοσημάτων.
 
Συνεχίζεται
 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός
 
Διαβάστε ακόμα: Διοσκουρίδης ο Πεδάνιος & το Ganoderma Lucidum. &  Ανάπλαση των κυττάρων & ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ  &  Μορφές και τρόποι λήψης του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com η στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα