Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Χημειοθεραπεία, οι εμμονές και αντικειμενική βοήθεια στον ασθενή με φυσικά ιάματα.

 
Τα δυο άκρα αντιμετώπισης του καρκίνου είναι
η χημειοθεραπεία και τα φυσικά ιάματα.
Στην μέση είναι ο άτυχος ασθενής που οι μεν φορές μέχρι και τον τρομοκρατούν για να τους ακολουθήσει, οι δε μοιάζουν ανίσχυροι να τον μεταπείσουν έστω
και για μια παράλληλη θεραπευτική αγωγή. 

Ας δούμε σήμερα αντικειμενικά όμως το θέμα προκειμένου να υπάρξει σωστή πληροφόρηση των πάντων.


Χημειοθεραπεία:
Δεδομένος δρόμος αντιμετώπισης του καρκίνου μαζί με τις ακτινοβολίες χωρίς αμφισβήτηση.
Δεδομένες όμως και οι παρενέργειες της χωρίς καν σήμερα να σχολιάσω τα ποσοστά επιτυχίας της.
Το να υπόσχεσαι καλύτερη ποιότητα ζωής στον ασθενή που εισέρχεται σε αυτή την διαδικασία, χωρίς όμως να του την εξασφαλίζεις, πραγματικά μου μοιάζει με προεκλογικές εξαγγελίες Έλληνα υποψήφιου βουλευτή.
Γιατί πώς να το κάνουμε, ποιότητα ζωής κλινήρης, με ναυτίες, εμετούς, κακουχία, γαστρεντερικές διαταραχές, διάρροιες, στοματίτιδες, και ανορεξία δεν υπάρχει.
Σε αυτές τις αποδεδειγμένες παρενέργειες αν συμπεριλάβουμε την απώλεια των μαλλιών, την επιρρέπεια σε ιώσεις και την έλλειψη διάθεσης για κοινωνική ζωή τότε τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα.

Αρωγή από φυσικά ιάματα:
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αντί μιας στείρας πολεμικής ενάντια στα φυσικά ιάματα, αν τελικά υπήρχε από τους ειδικούς, αρχικά η αντικειμενική επιστημονική τεκμηριωμένη ενημέρωση και επέλεγαν μια παράλληλη συντονισμένη χορήγηση μήπως τα πράγματα ήταν κατά πολύ καλύτερα ?
Γιατί σίγουρα αυτό και μόνο θα είχε ως αποτέλεσμα μια παράλληλη δυναμική χορήγηση όλων των επιστημονικά αναγνωρισμένων όπλων που έχουμε στα χέρια μας με μοναδικούς ουσιαστικά κερδισμένους τους πάσχοντες από όλες τις πλευρές και αν το κοιτάξεις.

Αναλυτικά θα έλεγα τα εξής:
Με την διάγνωση του καρκινικού όγκου ναι μεν ο ασθενής μπαίνει στην διαδικασία της χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας ενώ παράλληλα θα μπορούσαμε να του χορηγήσουμε Graviola γνωστή στην επιστημονική κοινότητα για την επιλεκτική αντικαρκινική της δράση, ή Canoderma Lucidum επίσης, ή Cordyceps ή Ghaga, ή τέλος ένα εξατομικευμένο συνδυασμό αυτών.
Όλα τους έχουν αποδείξει με in vivo κλινικές μελέτες ότι καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα, περιορίζουν κάθετα τις μεταστάσεις και ουσιαστικά δεν έχουν παρενέργειες.
Από την άλλη κοινά αποδεκτές και καταγεγραμμένες  επαναλαμβάνω είναι οι παρενέργειες τόσο της χημειοθεραπείας, όσο και των ακτινοβολιών, που μάλιστα διαρκούν για πολλούς μήνες ακόμα και μετά την διακοπή ή τέλος αυτών.

Ποιος μπορεί άλλωστε να πει το αντίθετο από αυτό που βλέπει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη  ?


Δημιουργούν ανοσοκαταστολή:
Ο ασθενής πέρα από την βάσανο της αντιμετώπισης του καρκινικού όγκου, με ανύπαρκτο ανοσοποιητικό αποκτά μια τραγική επιρρέπεια σε κάθε λογίς λοιμώξεις με κυρίαρχες τις ενδονοσοκομειακές.
Πέρα από το Ganoderma Lucidum και το Cordyceps που ενισχύουν το ανοσοποιητικό, υπάρχει και η φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών που με την επιλογή 9 ιαμάτων επιτυγχάνεται άμεσα ενίσχυση του ανοσοποιητικού και η τόνωση.
Εκτός αυτών υπάρχει και η Πρόπολη, μοναδική φυσική αντιβίωση καταστροφής επιλεκτικά μόνο των παθογόνων ιών και βακτηριδίων.
Η συστηματική χορήγηση της σε βιολογικές κάψουλες θα εξασφαλίσει στον ασθενή ανοσία στις κάθε μορφής λιμώξεις χωρίς να επηρεαστούν τα απαραίτητα σαπρόφυτα, γεγονός που γίνεται με τις χημικές αντιβιώσεις.
Τέλος θα σας θυμίσω ότι σύγχρονες ανακοινώσεις σε διεθνή ιατρικά συνέδρια απέδειξαν ότι ο καρκίνος καταπολεμάται αποτελεσματικότερα με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δημιουργούν γενικότερη τοξικότητα:
Κοινά έχει γίνει αποδεκτό πως τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα της χημειοθεραπείας ανήκουν στην ομάδα των άκρως τοξικών σε σημείο τέτοιο που συμβουλευτικά στους οικείους τους οι θεράποντες προτείνουν την αποφυγή ακόμα και κοινής τουαλέτας αν υπάρχει δυνατότητα, ή την χρήση άφθονου νερού πριν την επίσκεψη τους.
Για ακαριαία αποτοξίνωση και καθολική προστασία του ασθενούς το πανεπιστήμιο των Αθηνών δημιούργησε μια φυσική φόρμουλα με Pine Bark ( Πυκνογενόλη ) Gingko Biloba και OPC.
Σε κλινικές εφαρμογές που έγιναν τόσο στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών όσο και στο πανεπιστήμιο Κρήτης αποδείχτηκε περίτρανα αυτό.

Δημιουργούν σημαντική επιβάρυνση στο συκώτι και τους νεφρούς:
Η χημικοθεραπεία θεωρείται άκρως τοξική και επιβαρυντική ακόμα για το ήπαρ ( Συκώτι ) και τους νεφρούς.
Παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί τεκμηριωμένα πως το Γαϊδουράγκαθο είναι άριστος αρωγός αποτοξίνωσης και προστασίας ήπατος και νεφρών.
Με την χορήγηση του το Γαϊδουράγκαθο σε μορφή βιολογικής κάψουλας θα εξουδετερώσει την παρενέργεια αυτή δυναμικά.

Δημιουργούν κυτταρική καταστροφή γενικότερα:
Ατυχώς τόσο η χημειοθεραπεία όσο και η ακτινοβολίες δεν έχουν την επιλεκτική δυνατότητα καταστροφής μόνο των καρκινικών κυττάρων και έτσι καταστρέφουν ταυτόχρονα και μεγάλο αριθμό από τα υγιή.
Τόσο η φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών, όσο και το βιολογικό σε κάψουλες Υαλουργικό οξύ σε συνδυασμό με το Ganoderma Lucidum & Cordyceps θα ενισχύσουν κάθετα την ανάπλαση των υγιών κυττάρων και θα τα προστατεύσουν από την καταστροφή.

Δημιουργούν γαστρεντερικές διαταραχές:
Ο πόνος στο στομάχι, οι διάρροιες, η οισοφαγική παλινδρόμηση, η δυσπεψία, μέχρι και έλκος θεωρούνται πιθανά σε πολύ μεγάλα ποσοστά ως παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
Προληπτικά η χορήγηση σε κάψουλες της μαστίχας της Χίου είναι πραγματικά μια αξιόπιστη λύση αντιμετώπισης των παρενεργειών αυτών.
Εδώ θα σας θυμίσω πως η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε ως φάρμακο εδώ και μερικά χρόνια παγκοσμίως.

Δημιουργούν ανορεξία:
Το διάστημα που ο ασθενής θέλει πραγματικά μια ισορροπημένη εκλεκτή διατροφή για να ανταπεξέλθει στο νόσημα του η χημειοθεραπεία του κόβει την διάθεση για σίτιση.
Η φυσική λύση στο πρόβλημα αυτό ονομάζεται Blue Green Algae A.F.A.
Με μια βιολογική κάψουλα ο ασθενής θα καλύψει όλες τις ημερήσιες ανάγκες του σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και για αυτό άλλωστε χαρακτηρίστηκαν τα A.F.A. ως μοναδική καθαρή τροφή του μέλλοντος και τροφή τον αστροναυτών.

Δημιουργούν κακουχία:
Όλα τα προαναφερόμενα με επιπρόσθετα την δημιουργία κακής ψυχολογίας ο ασθενείς παρουσιάζει έντονα σημάδια κακουχίας.
Από την άλλη όλα τα προαναφερόμενα φυσικά ιάματα είναι αυτά που το υπαρκτό πρόβλημα της κακουχίας θα το περιορίσουν στο ελάχιστο.
 
Εδώ σαφέστατα δημιουργείτε ένα τεράστιο ερώτημα που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρει την απάντηση του.
Σε τι θα επηρέαζαν αρνητικά όλα τα προαναφερόμενα φυσικά ιάματα την χημειοθεραπεία ή τις ακτινοβολίες ?
Προσωπικά πιστεύω πως μόνο εμμονές κατά της φύσης δεν επιτρέπουν την απάντηση στο ερώτημα αυτό.



Συμπερασματικά:
Κατά την λαϊκή παροιμία θα έλεγα και εγώ, προς τι ο θρήνος και ο αλληλοσπαραγμός λοιπόν ?
Προς τι αυτή η αντιπαλότητα σε βάρος της φύσης με τελικά θιγμένο μόνο τον άτυχο ασθενή ?
Η εποχή του γυρολόγου βοτανά σαφέστατα περιήλθε ανεπίστρεπτη τον περασμένο και προπερασμένο αιώνα, αν και σε πολλά είχαν δίκαιο όσο και αν δεν αρέσει.
Σήμερα εκτός από τους αξιόπιστους εργαστηριακούς ελέγχους δράσης υπάρχουν και οι κλινικές μελέτες in vivo που αποδεικνύουν περίτρανα τους ισχυρισμούς των προαναφερομένων φυσικών ιαμάτων.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καιρός σύγκλισης των πάντων προκειμένου να καταπολεμηθούν στην ρίζα τους βασανιστικά νοσήματα της σύγχρονης ανθρωπότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834



Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός



Διαβάστε ακόμα: 
Graviola. Όνομα άμεσα συνδεδεμένο με τον αγώνα κατά του καρκίνου  &  Ganoderma Lucidum. Ο άξονας κάθε θεραπείας.  &  Cordyceps sinensis Φάκελος Φαρμακευτικά μανιτάρια !  &  Chaga & καρκίνος. Φάκελος φαρμακευτικά μανιτάρια VI.  &  Πυκνογενόλη – αντιοξείδωση. Όνομα και συνώνυμο !  &  Ginkgo Biloba. Το βότανο της νιότης.  &  Γαϊδουράγκαθο για το δικαίωμα που έχει το συκώτι στην αποτοξίνωση του.  &  Μαστίχα ΧΙΟΥ.  &  A.F.A. Τα φύκια της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς.   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα