Με έχουν κουράσει τα άρθρα που τακτικά έρχονται στο φως της δημοσιότητας
και όχι μόνο ονοματίζουν βότανα ή συνοδευτικα της μαγειρικης ως SuperFoodsαλλά απαξιώνουν τις πραγματικά σουπερ τροφές που υπάρχουν δίπλα μας.
Δεν είναι καθόλου σπάνιο νόσημα, μα δυστυχώς
ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία νοσημάτων που
κρατιέται από τους οικείους του πάσχοντα ως επτασφράγιστο μυστικό.
Ένας ακόμα εξαίρετος Έλληνας επιστήμονας
που η μαμά πατρίδα χάρισε στην Αμερική για να διδάξει τις γνώσεις του και να διαπρέψει
στην έρευνα της νευρολογίας.
Τη διακίνηση μη
ασφαλούς προϊόντος "πορτοκαλάδα με ανθρακικό", το
οποίο βρέθηκε να περιέχει συντηρητικό (βενζοϊκό) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη της
επιτρεπόμενης, διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ
Στις προηγμένες
χώρες της δύσης ως βάση κάθε παιδικού γεύματος είναι το κρέας, μια υπερβολή που
σίγουρα διαταράσσει τόσο την ανάπτυξη, αλλά και μελλοντική υγεία του παιδιού.