Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Επικίνδυνο σπρέι κατά της τριχόπτωσης. Ο ΕΟΦ προειδοποιεί


Η τριχόπτωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως δίνοντας έτσι πρόσφορο έδαφος σε εταιρίες να τάζουν πολλά φορές 
και με επικίνδυνα προϊόντα. 
Μια τέτοια περίπτωση εντόπισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων και προειδοποιεί 
τους καταναλωτές.
Αναλυτικά:
Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων επισημαίνει ότι το προϊόν
Rogain, 5% MINOXIDIL TOPICAL AEROSOL

«HAIR REGROWTH, TREATMENT REACTIVATES HAIR FOLLICLES TO STIMULATE REGROWTH», σε συσκευασία τριών φιαλών σε σπρέι με περιεχόμενο 60 g/φιάλη το οποίο διαφημίζεται διαδικτυακά με σκοπό την θεραπεία της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες, δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα από τον Οργανισμό.
Επίσης, τονίζεται πως στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας παρασκευαστή ή και διανομέα του προϊόντος.

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό και επισημαίνει ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.


Διαβάστε ακόμα: 

Τοξίνες στο σώμα και τον οργανισμό  &  Tοξικές ουσίες. Ποιες απειλούν την υγεία μας ?  &  Τοξίνες. Και το όνομα αυτής Ε171 !  &  Ενεργειακά ποτά. Η μόδα που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας.  &  Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Παρενέργειες κατά ομάδα, κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα