Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στυτική δυσλειτουργία. Το υπαρκτό πρόβλημα των ανδρών που τους καθιστά εύκολη βορά απατεώνων.

Το να υποστείς μια εξαπάτηση σε ένα μιξεράκι του καφέ και να το ακριβοπληρώσεις είναι πραγματικά θλιβερό και πολλοί δικαίως εξοργίζονται. 
Το να σε εξαπατήσουν όμως θέτοντας την υγεία φορές και την ζωή σου σε άμεσο κίνδυνο 
είναι ανήθικο και κακούργημα 
κατά συρροή και συνήθεια.
Το σύγχρονο Colpo Groso των απατεώνων της εποχής μας είναι να εμφανίζονται με φυσικά φορές ακόμα και βιολογικά προϊόντα προκειμένου να αποφύγουν τον χαρακτηρισμό της φαρμακευτικής χημείας με τα γνωστά προβλήματα, ενώ στην ουσία οι δράσεις τους στηρίζεται σε αυτή.
Αγοράζει ο εξαπατημένος λοιπόν ένα φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα που μόνο οι ειδικοί μπορούν να γνωμοδοτήσουν για την χορήγηση του και νομίζει ότι είναι ακίνδυνο ακίνδυνο φυσικό.
Θα θυμίσω ότι οι αγορές με τα περισσότερα κρούσματα εξαπάτησης καταναλωτών είναι αυτή της αύξησης της libido ανδρών και γυναικών, αυτή της απώλειας των περιττών κιλών και τέλος της καταπολέμησης του καρκίνου.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Kopi Jantan Tradisional Nature Herbs Coffee, που κυκλοφορεί με τη μορφή στιγμιαίου ροφήματος σε φακελάκια, περιέχει τις μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη, χωρίς αυτές να δηλώνονται στην επισήμανση του.

Το προϊόν είναι πιθανόν να διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.
Συνεπώς, όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, «κατά τη χρήση του ανωτέρω προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη».
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η αγορά προϊόντων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι φαρμακευτικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη χρησιμοποιούνται σε θεραπείες και σκευάσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, με πληθώρα αντενδείξεων και αλληλεπιδράσεων με άλλες ουσίες.

Από την άλλη, υπάρχει όντος η φυσική λύση και μάλιστα στην ρίζα της, που χρήζει ασφαλώς και αυτή κατάλληλους χειρισμούς και ειδικευμένους από ειδικούς.



Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός


Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα