Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Νέα αυστηρή προειδοποίηση του ΕΟΦ.

Το κακό στο διαδίκτυο με τα θαυματουργά συμπληρώματα έχει παραγίνει. 
Εύκολη βορά τους.
Όλες και όλοι που θέλουν να αδυνατίσουν 
και να γίνουν φέτες όπως οι συμμετέχοντες σε τηλεπαιχνίδια και εκπομπές της τηλεόρασης 
ως επί το πλείστον και αμέσως μετά δυστυχώς 
οι άνδρες που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και επιθυμούν να γίνουν πιο προικισμένη άνδρες.
Δυο κλασικές περιπτώσεις που εγκυμονούν τρομακτικούς διαδικτυακούςκινδύνους για την υγεία αποδεδειγμένα.
Προσοχή λοιπών για προϊόντα που παρουσιάζονται ως θαυματουργά συμπληρώματα διατροφής σε illustration’s διαδικτυακές διαφημίσεις και φορές περιφερικά τηλεοπτικά κανάλια.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ( ΕΟΦ ) κατόπιν ενημέρωσης των πορτογαλικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων Diet slim και Power Fite. «Tα προϊόντα παρουσιάζονται ως συμπληρώματα διατροφής και δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στη χώρα μας, ειδικά μέσω διαδικτύου», αναφέρει ο Οργανισμός.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού έλεγχου που διενεργήθηκε από την αρμόδια Αρχή της Πορτογαλίας, τα προϊόντα περιέχουν τις φαρμακευτικές ουσίες φουροσεμίδη, φλουοξετίνη, βουπροπιόνη, σιβουτραμίνη, χωρίς αυτές να δηλώνονται στην επισήμανση.

Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Εδώ θα ήθελα να σας κάνω μια συνοπτική ανάλυση των φαρμακευτικών ουσιών που εντοπίστηκαν στα προαναφερόμενα σκευάσματα αδυνατίσματος για να κατανοήσετε όλοι τους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Φουροσεμίδη: 
Ισχυρό διουρητικό για να δημιουργείται η ψευδώς αίσθηση ότι χάσατε βάρος ενώ από την άλλη κινδυνεύετε από αφυδάτωση.

Φλουοξετίνη: 
Φαρμακευτική ουσία για παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος όπως κατάθλιψη. ( Αντικαταθλιπτική ουσία ) 

Βουπροπιόνη: 
Επίσης Αντικαταθλιπτική ουσία.

Σιβουτραμίνη: 
Φαρμακευτική ουσία που χορηγείται μετά μεγάλης προσοχής κατά της παθολογικής παχυσαρκίας με σοβαρές παρενέργειες. Αύξηση πίεσης, ταχυκαρδία, πνευμονική υπέρταση κ.α. Αντενδείκνυται αυστηρά σε άτομα με έστω αλευριά νεφρική βλάβη, σε άτομα με βεβαρημένο το κεντρικό νευρικό σύστημα, ( Τικ, κατάθλιψη, μικρή ή μεγάλη επιληψία, υπνική άπνοια ( Έντονο ροχαλητό ) αιμοφιλία, γλαύκωμα κ.α. )

Θεωρώ ότι τα λόγια είναι περιττά και σας τονίζω ότι δεν είναι το μόνο σκεύασμα που παρουσιάζεται ως φυσικό, αλλά συμπεριλαμβάνει επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες.



Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα