Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Προσοχή: Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται μέσω Διαδικτύου.


Αν και η αφέλεια δεν είναι χαρακτηριστικό 
των Ελλήνων, εντούτοις στο διαδίκτυο 
τολμούν αρκετοί από το να υπερβάλουν 
για το προϊόν τους έως και να εξαπατούν τους πάντες προς όλες τις κατευθύνσεις. 
Εκεί που στοχεύουν συνήθως είναι στα άμεσα αποτελέσματα, κάτι που δεν υπάρχει γενικότερα και στην χαμηλή τιμή κτίσης που επίσης δεν μπορεί να υπάρξει σε σχέση με την ποιότητα 

που ισχυρίζονται ότι έχουν.

Το να κάνεις αυτό με μιξεράκια για τον φραπέ, αν και επίσης είναι απάτη, πάει στο καλό, το να το κάνεις όμως σε θέματα υγείας ή ακόμα χειρότερα να θέτεις σε κίνδυνο την υγεία κάποιου άλλου είναι ανεπίτρεπτο, ανήθικο και απαράδεκτο.
Ένα φωναχτό παράδειγμα προς τιμή του αναδεικνύει ακόμα μια φορά ο Ε.Ο.Φ. σήμερα.

Το όνομα αυτού . . . KANKUSTA DUO.
Δεν έχει αξιολογηθεί από τον ΕΟΦ, ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του το προϊόν KANKUSTA DUO που διακινείται μέσω Διαδικτύου και προβάλλεται ως συμπλήρωμα διατροφής για τη γρήγορη και εύκολη μείωση του σωματικού βάρους. 


Όχι μόνο Διακινείται χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, αλλά και στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθείται το ανωτέρω προϊόν δεν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου κυκλοφορίας του προϊόντος και ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει με κάποιο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας, επισημαίνει ο Οργανισμός.

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό.

Προειδοποιεί δε τους καταναλωτές να μην προμηθεύονται προϊόντα αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές του Διαδικτύου που μπορεί να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.



Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα