Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κατασχέθηκαν άλλα 966 κιλά ντομάτες δηλητήριο !


Με πενιχρά μέσα και τρομερή έλλειψη έμψυχου δυναμικού πραγματικά οι άνθρωποι του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο εισαγωγής επικίνδυνων τροφίμων 
στην χώρα μας. 
Ατυχώς, ασυνείδητοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και οργιάζουν προκειμένου να κερδοσκοπήσουν αδιαφορώντας 
για την υγεία μας.

Ντομάτες Πολωνίας συνολικού βάρους 966 κιλών κατάσχεσαν και κατέστρεψαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Μετά τον έλεγχο και τη δειγματοληψία σε 161 χαρτοκιβώτια με ντομάτες Πολωνίας συνολικού βάρους 966 κιλών και μετά από εργαστηριακή εξέταση, ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποσύρθηκε άμεσα από την κατανάλωση και καταστράφηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Επίλογος.
Επιλέξτε μόνο Ελληνικά προϊόντα για τους απλούς δυο λογούς.
I. Βοηθάμε την εθνική οικονομία και τον Έλληνα παραγωγό.
II. Δίνουμε την δυνατότητα στους ανθρώπους του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου να έχουν να κάνουν με μιας χώρας την παραγωγή, όπου εύκολα και πρόβλημα να δημιουργηθεί θα καταπολεμηθεί στην ρίζα του.



Διαβάστε ακόμα: 

Καλές διατροφικές συνήθειες που μας κάνουν κακό ?  &  Χημικά πρόσθετα με επικίνδυνη για την υγεία μας δράση.  &  Τα φαγητά των Αρχαίων Ελλήνων !  &  Αποτοξίνωση. Τελικά είναι αυτό που νομίζεις ?  &  Πυκνογενόλη – αντιοξείδωση. Όνομα και συνώνυμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα