Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τατουάζ με Henna. Είναι η αθώα όψη της δερμογραφίας ?


Μην σας προβληματίζει η εμφάνιση σας στην παραλία χωρίς έστω και ένα μικρό τατουάζ. 
Είναι προτιμότερο να σας θεωρήσουν οι αδαείς κατά την προσωπική μου γνώμη ντεμοντέ, παρά με να γεμίσετε τον οργανισμό σας με επιπρόσθετες τοξίνες, ή ακόμα να θέσετε εαυτούς σε θανάσιμο κίνδυνο.

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.

Έτσι κατέληξαν ένας 13/χρόνος και ένας 7/χρόνος που έκαναν τατουάζ με henna !
Tι λένε οι ειδικοί
Οι ανέμελες διακοπές μιας οικογένειας στη Μαγιόρκα εξελίχθηκαν σε εφιάλτη.
Ο λόγος είναι ότι κατά την τελευταία μέρα των διακοπών τους οι δύο ανήλικοι γιοι της οικογένειας αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ henna.
Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους ο Nathaniel, 13 ετών και ο επτάχρονος Kane, από το Sunderland της Βρετανίας έδειχναν χαρούμενοι στους φίλους τους τα τατουάζ τους.
Όμως μία εβδομάδα αργότερα τα αγόρια άρχισαν να πονάνε πολύ.
Είδαν το δέρμα τους να φουσκώνει και να νιώθουν έντονη φαγούρα.
Οι γονείς τους λοιπόν τους μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου τα παιδιά χρειάστηκαν τη φροντίδα των γιατρών της Μονάδας Εγκαυμάτων.
Σύμφωνα με το BBC, O οργανισμός “British Skin Foundation” ανέφερε, ότι είναι παράνομο να χρησιμοποιείται τατουάζ "μαύρη henna" στο δέρμα.
Ο δερματολόγος δρ. Anton Alexandroff υποστηρίζει, ότι η φερόμενη ως μαύρη henna στα δύο παιδιά δεν ήταν στην πραγματικότητα κανονικό μελάνι henna, καθώς η φυσική henna πρέπει να είναι κόκκινη.
Η μαύρη henna περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται παραφαινυλενοδιαμίνη, η οποία είναι παράνομη για χρήση στην επιδερμίδα στην ΕΕ.
Τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικά σας.


Διαβάστε ακόμα: 

Μέλι και κανέλα κάνουν θαύματα ?  &  ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με ΜΕΛΙ  &  Ανθρώπινο σώμα & η λειτουργεία του  &  Τατουάζ & Χένα. Πόσο αθώα είναι ?  &  Τατουάζ. Μια όχι και τόσο αθώα μόδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα