Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΟΦ. Νέα ανάκληση σούπερ συμπληρώματος διατροφής NATHERB !

Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός και στον βωμό της μόδας ολοένα και παρουσιάζονται πολλά υποσχόμενες σουπερ φόρμουλες στο διαδίκτυο.
Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι πλέον 
μιας και χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο και συνάμα τεκμηρίωση 
ο καθείς μπορεί να λέει ότι του κατέβει 
στο κεφάλι.


Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης από την αρμόδια Αρχή της Ισπανίας, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος NATHERB.
Χωρίς καμία σκέψη και ευθύνη των λεγομένων τους η Ισπανική εταιρία λέει πως το NATHERB, με την αποκλειστική του φόρμουλα που αναπτύχθηκε από τα Εργαστήρια Βασικών Οργάνων των Ηνωμένων Πολιτειών, ( Άμα τα βρείτε να μας το πείτε και σε εμάς για να τα μάθουμε ) προσφέρει ( Έτσι αορίστως ) περισσότερες από 30 ώρες θετικών αποτελεσμάτων και ανανεωμένη ενέργεια.
Και συνεχίζει ο ΕΟΦ.
Το συγκεκριμένο προϊόν διακινήθηκε ως συμπλήρωμα διατροφής μέσω διαδικτύου, ενώ είναι πιθανή η πώλησή του και από καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής, φυτοθεραπείας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που διενεργήθηκε από την Αρμόδια Αρχή της Ισπανίας, το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει τις μη δηλωθείσες φαρμακευτικές ουσίες ταδαλαφίλη και σιλδεναφίλη.
Η παρουσία αυτών των ουσιών θεωρείται ότι ενέχει κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ειδικά σε ασθενείς με καρδιαγγειακές παθήσεις.
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο μη εγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος τονίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.



Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα