Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Λεύκανση δοντιών. Άσπρα να είναι . . . και ας φτάσω τις τοξίνες στα κόκκινα !

Αυτό ταιριάζει γάντι σε όλες και όλους εκείνους 
που προκειμένου να λευκάνουν τα δόντια τους 
για να μοιάζουν πορσελάνης, 
εμπιστεύονται το κάθε χημικό παρασκεύασμα 
και μάλιστα πληρώνοντας αδρά !
Πραγματικά μου κάνει τρομακτικά μεγάλη εντύπωση 
η λογική του δαπανώ για να γίνω ποιο όμορφος 
ή όμορφη τεράστια ποσά και μάλιστα με τραγικές συνέπειες πολλές φορές για την υγεία μου, 
ενώ για την προστασία της, τσιγκουνεύομαι 
και το ένα ευρώ.
Για παράδειγμα πληρώνω για να έχω πλουμιστά νύχια, χτιστά και μεγάλα 30,00 ευρώ ανά δεκαπέντε ημέρες και αγοράζω Ω3 λιπαρά οξέα από τα Σκόπια αγνώστου ποιότητας και προελεύσεως με 5,00 ευρώ.
Έτσι και συνέβη με την λεύκανση των δοντιών στη Θεσσαλονίκη που θέλει και καλά πάντα να πρωτοπορεί.
Σε ένα πολυτελέστατο περιβάλλον, με ευγενέστατους υπαλλήλους άγνωστο πως έκαναν εφαρμογές λεύκανσης των δοντιών έως και τέσσερις με οκτώ τόνους παρακαλώ, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει το τι και πως !
Από την φρασεολογία της διαφημιστικής καμπάνιας συμπέρασμα δεν βγαίνει μιας και αόριστα αναφέρεται σε υλικά προηγμένης ( Από πού ? ) τεχνολογίας και όχι λέιζερ, λες και είναι κομφετί σε καρναβάλι.
Η μόνη παρουσία ανειδίκευτων χαμογελαστών υπαλλήλων και η αισθητή απουσία ειδικών οδοντιάτρων προκάλεσε το ενδιαφέρον του οδοντιατρικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης και κίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την προστασία των καταναλωτών ευτυχώς άμεσα καταλήγοντας στην εξής ανακοίνωση:

Κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και τους καταναλωτές αποτελούν τα αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα λεύκανσης δοντιών, τα οποία διαφημίζονται και προωθούνται μέσω διαδικτύου από εταιρείες - φαντάσματα, χωρίς κανέναν έλεγχο από τις Αρχές, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ).
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΣΘ, Αθανάσιος Δεβλιώτης, μετά τη σφράγιση του ινστιτούτου λεύκανσης, που λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η εν λόγω επιχείρηση συνεχίζει να προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της μέσω διαδικτύου.
"Εντοπίσαμε σε γνωστό διαδικτυακό κανάλι διαφήμιση, όπου μια εμφανίσιμη νεαρή, εκθειάζει τις ιδιότητες των λευκαντικών σκευασμάτων που εμπορεύεται η επίμαχη εταιρεία, τονίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για καθόλα νόμιμη πατέντα, χωρίς κανέναν κίνδυνο για την υγεία" υπογραμμίζει ο κ. Δεβλιώτης.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες ο ΟΣΘ, αφού προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, κατάφερε να σφραγιστεί ινστιτούτο λεύκανσης δοντιών, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.
"Γνωρίζουμε πως οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης προχωρούν σε κινήσεις, προκειμένου να λειτουργήσει εκ νέου το παράνομο ινστιτούτο. Είμαστε προετοιμασμένοι να αποδείξουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι τέτοιου είδους προσπάθειες εμπορευματοποίησης της υγείας αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για τους πολίτες και ότι η λεύκανση οδόντων αποτελεί ξεκάθαρα ιατρική διαδικασία, που μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από οδοντίατρο" τονίζει ο κ. Δεβλιώτης.

Συμπερασματικά:
Ναι μεν μπρος τα κάλοι τι είναι το κόστος, μπορεί και φορές ο πόνος, αλλά θα θυμίσω πως το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου είναι η υγεία.
Ο χαμογελαστός και ευγενικός μαστομήτσος ( Που καλά να τον έχει ο θεός. ) είναι για το άσπρισμα του κιτρινισμένου σαλονιού μας και όχι την λεύκανση των δοντιών μας.
Έλεος με τις τοξίνες επιτέλους !



Διαβάστε ακόμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα