Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ανάκληση συμπληρώματος γυμναστικής από τον ΕΟΦ.

Τα αγαθά κώπης κτώνται !
Όπερ σημαίνει, για να φτιάξεις γραμμωτό σώμα μιας και η νέα μόδα το προστάζει πραγματικά θα πρέπει να περνάς πολλές ώρες στα γυμναστήρια υπό την εποπτεία διαπιστευμένου καλού γυμναστή, να κάνεις καλή ισορροπημένη διατροφή και συνάμα αθλητική προγραμματισμένη ζωή. 

Απαραίτητη προϋπόθεση ασφαλώς οι προδιαγραφές του σωματότυπου σου να το επιτρέπουν μιας και όλοι δεν γεννηθήκαμε δρομείς, παλαιστές, ποδοσφαιριστές, άλτες, ή γενικότερα αθληταράδες.
Κάθε είδους παρέμβασης για το αντίθετο είναι παραβίαση της φύσης και μόνο προβλήματα γεννά.
Στον βωμό όμως της μόδας με τα γραμμωτά ξυρισμένα κορμιά, βασιζόμενοι στην αφέλεια μερικών βιαστικών κυρίως νεαρών, βρέθηκαν ορισμένοι επιτήδειοι και συνάμα αδιάφοροι για την υγεία να πουλούν σε συσκευασία κουβά πρωτεΐνες, Κρεατινίνη, ερυθροποιητίνη και άλλα παρεμφερή προκειμένου να φουσκώσεις ακοπίαστα τους μυς προς επίδειξη και μόνο με δεδομένο ότι στις περισσότερες φορές δεν προσδιορίζουν καν αντίστοιχη δύναμη και αντοχή.
Η δε κατάληξη γνωστή.
Ξεφούσκωμα, πλαδαρότητα και περιττά κιλά ( Παχυσαρκία ) με την διακοπή τους σε ότι αφορά την εικόνα, με χειρότερο όμως τραγικά ανεξέλικτα προβλήματα σε νεφρούς, ήπαρ και καρδιαγγειακό σύστημα.
Τέλος δεν είναι λίγα και τα καταγεγραμμένα περιστατικά αιφνίδιου θανάτου.

Δια του λόγου το αληθές:
Στην ανάκληση του προϊόντος BPI Best Bcaa 300g Fruit Punch, λόγω παρουσίας του μη εγκεκριμένου νεοφανούς τροφίμου (novel food) σαν συστατικό Agmantine Sulfate, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Το προϊόν διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής και μέσω διαδικτύου.
Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, ενημερώνοντας σχετικά τον ΕΟΦ.
Επίσης να ενημερώσουν τον ΕΟΦ στην περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα. Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν", αναφέρει ο ΕΟΦ στην αυστηρή ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα