Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται σουβλάκι κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας !

Στις χρονιές τις κρίσης που αναγκαστικά βιώνουμε όλοι, ψάχνουμε να βρούμε το φτηνότερο αφήνοντας στην άκρη την ποιότητα ακόμα και για τα παιδιά μας. 

Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά που διακινείται από την εταιρεία

LIDL HELLAS ανακαλεί
ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
( ΕΦΕΤ )


Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία "TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά", με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας (Salmonella spp) στο ανωτέρω δείγμα.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από τα υποκαταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας LIDL HELLAS και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Τι λες τώρα ?
Σήμερα 11 Απριλίου του 2017 έρχεται άκρως καθυστερημένα ο ΕΦΕΤ για να κάνει ανάκληση σε ένα προϊόν που κυκλοφόρησε από την 1 Απριλίου και ημερομηνία λήξης την σημερινή παροτρύνοντας τους αγοραστές να μην το καταναλώσουν !
Εύγε ναι μεν το έχω ξανά αναφέρει που το ανακαλύψατε εσείς εκεί στον ΕΦΕΤ, αλλά ή μαμά δεν αγόρασε τα σουβλάκια κοτόπουλου για το παιδί της την Πρωταπριλιά για να τα φάει το Πάσχα.
Ας έχουμε τον νου μας όλοι !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα