Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Χημειοθεραπεία. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

 

Έμμεση αλλά σαφής ομολογία των ιατρών
προς τους ασθενείς !
3 στους 4 γιατρούς δε θα έμπαιναν σε αυτή την διαδικασία και δεν θα την επέτρεπαν ακόμα και στους οικείους τους.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας
που έγινε από επιστήμονες του αντικαρκινικού κέντρου McGill σε ειδικούς γιατρούς
που ασχολούνται με τον καρκίνο.  Η αιτιολογία της άρνησης αυτής στηριζόταν σε δυο βασικούς άξονες.

Η ανικανότητα της χημειοθεραπείας να θεραπεύσει τον καρκίνο.
Το τραγικό ποσοστό επιτυχίας της χημειοθεραπείας είναι τέτοιο που τους κάνει να στραφούν σε άλλες εναλλακτικές θεραπείες.
2 με 4% όλων των καρκίνων που αντιμετωπίζονται είχαν οριστικό αποτέλεσμα, χωρίς να εξαιρεθούν όμως και από τις παρενέργειες που χρειάστηκαν χρόνια για να απαλλαγούν κατά μεγάλο ποσοστό ναι μεν αλλά που δεν ξεπερνούσε το 62%.

Η ύπαρξη ολέθριων παρενεργειών.
Η παρενέργειες ήταν τέτοιες που ένα σημαντικό ποσοστό των ασθενών υπέκυψαν σε αυτές και τα παράγωγα τους και όχι από τον καρκίνο.
Παρόλα αυτά συνταγογραφείται και στην Ελλάδα μάλιστα θα έλεγα λες από συνήθεια.
Αδιακρίτως με το που θα διαγνωστεί καρκίνος, όποιας μορφής και ανεξαρτήτου σε ποια ηλικία θα κάνει την εμφάνιση του, ο ασθενής θα οδηγηθεί σε πανάκριβες συνεδρίες χημειοθεραπείας με κάθε τρόπο.
Προσωπικά δεν θα ήθελα περισσότερο να το σχολιάσω το θέμα γιατί πραγματικά οι πάσχοντες οδηγούνται στο γνωστό δίκοπο δίλημμα, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Άλλωστε είναι γνωστές οι θέσεις μου σε όλους σας, απλά η έρευνα είναι δημοσιευμένη σε πολλά έγκυρα ιατρικά περιοδικά και σελίδες στο διαδίκτυο και ως σημαντική την αναπαραγάγω.         Διαβάστε ακόμα: 
Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη ! *  &  Graviola. Όνομα άμεσα συνδεδεμένο με τον αγώνα κατά του καρκίνου  &  Καρκίνος, μεταστάσεις & Ganoderma Lucidum.


 Πηγές:
www.bioathens.com
www.naturalnews.com
Via olazoi.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα